ADVERTISEMENT
News

Incendiu devastator în Craiova. Patru autobuze și 11 mașini de la Regia de Transport au ars în totalitate

Autor: Alexa Serdan | 24.04.2021 | 22:11
Incendiu devastator în Craiova. Patru autobuze și 11 mașini de la Regia de Transport au ars în totalitate
Incendiu devastator în Craiova. Patru autobuze și 11 mașini de la Regia de Transport au ars în totalitate. Sursa foto: antena3.ro

Un incendiu devastator a izbucnit în seara zilei de sâmbătă, 24 aprilie 2021, în Craiova. Patru autobuze și 11 mașini care aparțin Regiei de Transport din județul Dolj au ars în totalitate până la sosirea pompierilor. 

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a intervenit imediat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând pompierilor ISU Dolj. După minute bune echipajele au lichidat flăcările izbucnite la autovehiculele care se aflau în perimetrul respectiv.

Potrivit primelor informații, flăcările au fost văzute prima oară la unul dintre autobuzele care sunt dezafectate. Ulterior, flăcările s-au propagat la autoturismele parcate în imediata apropiere. 11 mașini au ars complet până la stingerea focului.

ADVERTISEMENT

Incendiu de proporții în parcul auto al Regiei de Transport Craiova. Au ars mai multe autovehicule

Toate mașinile care au fost distruse de flăcări, în parcul auto al Regiei de Transport Craiova, erau abandonate și ridicate de pe domeniul public din localitate. De asemenea, autobuzele erau stricate și scoase din circulație.

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. La momentul respectiv nu erau oameni în zonă.

ADVERTISEMENT

Zeci de autobuze și sute de mașini sunt depozitate în parcul auto respectiv. Niciunul dintre autovehicule nu este în stare bună de funcționare, anunță autoritățile publice din municipiul Craiova, județul Dolj.

„Incendiul se manifesta cu violență la autobuzele dezafectate, propagându-se și la autoturismele parcate în imediata apropiere.

ADVERTISEMENT

Toate mașinile (n.red. arse în incendiu) sunt cele care au fost abandonate pe domeniul public. S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vâlceanu.

După stingerea flăcărilor s-a constat că au ars 2 autobuze dezafectate în totalitate, 2 autobuze dezafectate în proporție de 50% și 11 autoturisme parcate în imediata apropiere.

ADVERTISEMENT

În momentul de față oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul. În prezent se ia un calcul un posibil scurtcircuit la motorul unui mașini parcate. Totodată, urmează să se stabilească valoarea pagubelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!