Incendiu devastator la un festival de dans din Portugalia. Mii de oameni au fost evacuaţi, sute de maşini au fost arse

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 21:14
Incendiu devastator la un festival de dans din Portugalia. Mii de oameni au fost evacuaţi, sute de maşini au fost arse

Cateva mii de spectatori care asistau la un festival de dans in centrul Portugaliei au fost evacuati miercuri ca urmare a unui incendiu de origine necunoscuta izbucnit intr-o parcare, fara a se inregistra raniti, transmite AFP.

”Persoanele care se aflau in incinta festivalului au fost evacuate si duse intr-un loc sigur”, a declarat pentru AFP una dintre organizatoarele festivalului Andanças, Catarina Serrazina, care a estimat ca intre 2.000 si 3.000 de persoane asistau miercuri la acest eveniment.

Sute de automobile au fost avariate de flacari, a indicat un purtator de cuvant al Garzii nationale republicane (GNR), citat de agentia de presa portugheza Lusa. Incendiul a fost stins dupa cateva ore, potrivit politiei portugheze.

Festivalul de dansuri populare Andanças, organizat in perioada 1 – 7 august, urma sa se reia in cursul serii.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×