News

Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din Olt. Mai multe autospeciale de pompieri intervin. Video

Un incendiu puternic a izbucnit duminică la o fabrică de mezeluri dintr-o comună a județului Olt. Mai multe autospeciale de pompieri intervin la fața loculu pentru a stinge flăcările.
14.11.2021 | 16:44
Incendiu puternic la o fabrica de mezeluri din Olt Mai multe autospeciale de pompieri intervin Video
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a izbucnit în cursul după-amiezii de duminică la o hală cu produse din carne situată în comuna Valea Mare din județul Olt.

Un puternic incendiu a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Olt. Suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați afectată

Din primele informații, flăcările au fost localizate într-o hală de producție. La fața locului au fost mobilizate echipaje de la pompieri cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o autoscară.

ADVERTISEMENT

Conform datelor oferite de ISU Olt, nu s-au raportat victime până în acest moment, scrie Olt-Alert.

”Incendiu se manifestă la o hală producție produse din carne, comun Valea Mare. Nu sunt anunțate victime.

ADVERTISEMENT

Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Cei de la ISU Vâlcea anunță că suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

ADVERTISEMENT

Pompierii din județul Olt au cerut sprijin de la județele din zonă

În ciuda faptului că folosesc mai multe autospeciale de stingere a incendiului, efortul pompierilor din Olt nu e de ajuns pentru a stopa extinderea focului.

În sprijinul acestora au venit și colegi de la inspectoratele pentru situații de urgență din Argeș și Vâlcea.

ADVERTISEMENT

”Suprafața afectată este de aproximativ 1000 de metri pătrați. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

Sursa citată notează că peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție acționează la locul incendiului.

ADVERTISEMENT
Tags: