Incendiu în Capitală. Cablurile electrice din subteran au fost avariate.

 Probleme mari într-unul dintre cartierele din Capitală. În această după-amiază cablurile electrice din subteran au fost afectate din cauza unui incendiu.30 de locuitori au fost evacuaţi din...
30.08.2017 | 00:04
Incendiu in Capitala  Cablurile electrice din subteran au fost avariate
ADVERTISEMENT
 Probleme mari într-unul dintre cartierele din Capitală. În această după-amiază cablurile electrice din subteran au fost afectate din cauza unui incendiu.30 de locuitori au fost evacuaţi din zona respectivă, iar Poliţia cercetează la faţa locului dacă mai mulţi indivizi au pus la cale acest eveniment,

Incendiul s-a produs pe strada Toporaşi, nr.68, din Capitală. Locuitorii din zonă au fost evacuaţi, iar traficul a fost deviat de la Piaţa Ferentari până la strada Valtoarei şi strada Toporaşi de la Prelungirea Ferentari până la strada Şinei. Totodată mai multe străzi din apropiere au fost închise.

Incendiu Ferentari! Au intervenit cinci autospeciale!

După evacuarea locuitorilor la faţa locului au fost aduse cinci autospeciale care au încercat să stingă acoperişul unei case care a fost cuprins de flăcări din cauza scurtcircuitelor. Însă în Ferentari şi-a făcut apariţia şi Poliţia deoarece se cercetează dacă incendiul a fost provocat de mai mulţi cetăţeni care au fost găsiţi beţi în zonă. Totodată pompierii încearcă să ţină focul sub control deoarece în apropiere mai sunt şi alte trei case.

Însă în cartierul din Ferentari în zona în care s-a produs incendiul şi-a făcut apariţia şi o salvare pentru a putea acorda îngrijiri medicale eventualelor victime. “Momentan nu este cazul să intervenim. Din fericire nu am găsit la faţa locului nici o victimă, dar vom rămâne aici până când intervenţiile pompierilor şi celor care se mai ocupă de acest incident se vor încheia definitiv”, a declarat medicul de pe salvare.

ADVERTISEMENT
Tags: