News

Incendiu în București. A fost afectată o clădire din Sectorul 3. Pompierii au luptat cu flăcările câteva ore

Un incendiu s-a produs sâmbătă la o clădire din strada Baia de Fier, aflată în Sectorul 3 al Capitalei. ISU București-Ilfov anunță că se degajă mult fum la nivelul acoperișului.
07.05.2022 | 12:14
Incendiu in Bucuresti A fost afectata o cladire din Sectorul 3 Pompierii au luptat cu flacarile cateva ore
Popierii ISUBIF acționează pentru stingerea incendiului Foto: ISUBIF
ADVERTISEMENT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov a anunțat un incendiu la o clădire P+1 și pod, pe strada Baia de Fier.

Incendiu în București

Toate persoanele care se aflau în clădire la momentul izbucnirii incendiului au ieșit în siguranță. Salvatorii au evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat, care este în afara oricărui pericol. Nu sunt persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Se degajă mult fum de la nivelul acoperișului, se arată în informarea ISU. Se acționează pentru stingerea incendiului și protejarea vecinatăților. Suprafața afectată este de 750 de metri pătrați.

La faţa locului pompierii acţionează pentru stingerea incendiului si protejarea vecinătăţilor, echipajele intervenind atât de la exterior cu autoscara, cat şi din interiorul clădirii.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții serviciilor de urgență mai informează că sunt posibilități de extindere a incendiului. Clădirea are o deschidere stradală de aproximativ 40 de metri.

La operațiune participă 19 autospeciale de stingere, două autoscări, trei ambulanțe SMURD și Detașamentul Special de Salvatori.

ADVERTISEMENT

ISU București-Ilfov anunță că intervenția a fost un succes

“În această după-amiază am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire din strada Baia de Fier.

Având în vedere degajarea intensă de fum au fost alertate succesiv cele mai apropiate subunități de pompieri.

ADVERTISEMENT

Datorită modului de amplasare a resurselor de intervenție, incendiul a fost localizat în scurt timp, fără a se extinde la celelalte clădiri învecinate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ISUBIF.

ADVERTISEMENT