News

Incendiu în București. Flăcările au lăsat fără locuințe 11 familii

30.06.2019 | 12:01
Incendiu in Bucuresti Flacarile au lasat fara locuinte 11 familii

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara în Sectorul 3 din București, în zona Camil Ressu. Flăcările au cuprins un restaurant și două imobile. Zeci de pompieri din Capitală au fost mobilizați pentru a lichida focul, iar din fericire, nimeni nu a fost rănit. O anchetă a fost demarată pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident. Oamenii se plâng că în acea zonă construcțiile sunt realizate haotic și o tragedie s-ar putea produce oricând.

Cum s-a produs incendiul

Focul a izbucnit puțin înainte de lăsarea întunericului și a provocat panică printre cei din zonă. “Eu tind să cred că mai mult de la restaurant a luat foc, pentru că noi acolo nu avem nicio priză, televizor, bucătarii pe partea cu restaurantul. Erau şi copii mici, erau mamă, tată, oameni bătrâni, femeie de 80 de ani”, a declarat un martor al incidentului, conform stirileprotv.ro. Focul s-a manifestat pe o suprafață de 500 de metri pătrați.

Pompierii au intervenit la fața locului cu 12 autospeciale cu apă şi spumă, doua autoscări şi două descarcerări, iar după aproximativ cinci ore, focul a fost stins. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident, însă o femeie a avut nevoi de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică. Oamenii se plâng că avizele de construcție din zonă au fost date haotic. “Întrebaţi municipalitatea şi sectorul 3 cum au dat avizele de construcţie aici, în zona asta, pentru că sunt aiurea toate”, a afirmat un localnic, pentru sursa citată.

incendiu
Incendiul fost aproape să se extindă la o benzinărie foto: captura PRO TV

Ce spun cei din zonă despre acest incendiu

Incendiul s-a soldat însă cu pagube materiale. Cele două imobile au fost mistuite de flăcări. 11 familii locuiau acolo, clădirile aparținând primăriei. Oamenii nu mai au acum unde să stea și au fost duse la un cămin din zonă, trasmite observator.tv. Cauza acestui incendiu nu este cunoscută până la acest moment, însă locatarii spun că totul a pornit de la restaurant și acuză pe angajații localului că foloseau zilnic grătarul fără a stinge focul.