Incendiu în Câmpulung Muscel! 11 mașini avariate după ce a ars un garaj

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/09/2020, 09:29
Incendiu în Câmpulung Muscel! 11 mașini avariate după ce a ars un garaj GALERIE FOTO
11 mașini au fost avariate. Sursa foto - ISU Argeș

Incendiu în Câmpulung Muscel, județul Argeș. Un garaj a luat foc și flăcările s-au extins la fațada unei case și la mai multe mașini parcate în zonă.

Trei dintre vehicule au ars cu flacără și alte opt au fost afectate. Potrivit ISU Argeș, incendiul a ajuns și la o casă de pe strada I.C. Brătianu.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și cu o ambulanță SMURD de prim-ajutor.

Incendiu la un garaj din Câmpulung Muscel!

În sprijin a fost trimisă și scara, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit incendiul.

Între timp pompierii au transmis și cauza incendiului din Parcul Naţional Domogled – Valea Cernei. Conform acestora, un trăsnet a provocat totul.

Focul a fost stins în cele din urmă cu ajutorul unui elicopter IGAv, zona fiind inaccesibilă intervenţiei terestre.

”În cursul zilei de ieri, pompierii mehedinţeni au stabilit cauza probabilă a producerii incendiului din Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei.

În urma cercetărilor efectuate de pompierii mehedinţeni, aceştia au stabilit că incendiul a izbucnit la vegetaţia uscată din pădurea de conifere şi foioase, manifestându-se pe o suprafaţă de circa un hectar, prin ardere mocnită, fără a cuprinde coronament. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost trăsnetul”, transmite ISU Mehedinţi.

Pentru asigurarea şi supravegherea vecinătăţilor, la intervenţie au participat echipaje  de pompieri din cadrul subunităţii Baia de Aramă, lucrători ai Ocolului Silvic Tarniţa, precum şi rangerii din cadrul administraţiei parcului.

Închide ×