News

Incendiul din cartierul Latin din București, stins din pompieri. Flăcările au cuprins 2.000 de metri pătrați de vegetație uscată. Update

Incendiul din cartierul Latin din București a fost stins. Flăcările au cuprins 2.000 de metri pătrați de vegetație uscată.
02.08.2021 | 17:16
Incendiul din cartierul Latin din Bucuresti stins din pompieri Flacarile au cuprins 2000 de metri patrati de vegetatie uscata Update
ADVERTISEMENT
02-08-2021
14:19

Incendiul din cartierul Latin din București a fost stins din pompieri

Potrivit celor de la ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul produs în Cartierul Latin din Bucureşti, care a cuprins circa 2.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, a fost stins de pompieri.

Aceștia au acţionat cu patru autospeciale cu apă şi spumă. Nu s-au raportat victime în urma acestui incendiu din Capitală.

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, în cartierul Latin din București. A fost cuprinsă de flăcări o suprafață de aproximativ 2.000 mp.

Intervenția pompierilor este în plină desfășurare. La fața locului se intervine cu două autospeciale de stingere.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, viața oamenilor nu este pusă în pericol, însă riscul extinderii este mare, având în vedere temperaturile caniculare înregistrate în Capitală.

Incendiu în cartierul Latin din București. Flăcările au cuprins vegetația pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați

Luni, Bucureștiul traversează una dintre cele mai călduroase zile din 2021. Temperaturile maxime au ajuns la 39 – 40 de grade Celsius, la umbră, iar cele resimțite trec frecvent de 41 – 42 de grade.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, riscul ca acest incendiu să se extindă pe o suprafață mult mai mare este unul extrem de ridicat.

Știre în curs de actualizare…