ADVERTISEMENT
News

Incendiu într-un bloc din Capitală! Șapte persoane, printre care şi doi copii, au fost intoxicate cu fum

Autor: Bogdan Solomon | 06.08.2020 | 13:05
Incendiu într-un bloc din Capitală! Șapte persoane, printre care şi doi copii, au fost intoxicate cu fum
Incendiu puternic într-un bloc din Capitală. Sursa foto: evz.ro

Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de joi, 6 august, la etajul zece al unui bloc aflat la intersecția bulevardelor Mihai Bravu și Basarabia din Capitală.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, la fața locului au intervenit zece autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, trei autoscări şi o autospecială pentru descarcerare. Din evaluarea SMURD reiese că șapte locatari, printre care se numără și doi copii, au avut o ușoară expunere la fum.

Focul a cuprins inclusiv casa scării și s-a extins până în interiorul clădirii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În momentul redactării acestei știri, pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor. O anchetă va face lumină în privința cauzelor care au dus la producerea incendiului.

ADVERTISEMENT

Incendiu la etajul zece al unui bloc din Capitală. Cinci persoane au fost intoxicate cu fum

La etajul 10, unde s-a produs incendiul, pompierii au verificat apartamentele învecinate – au fost găsiţi mai mulţi locatari, care nu sunt în pericol, însă vor rămâne în interior alături de salvatori, deoarece nu se poate coborî din cauza temperaturii ridicate.

ADVERTISEMENT

În interior intervin echipaje de căutare-salvare şi concomitent se lucrează pentru stingerea incendiului, arde puternic într-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scării”, au transmis reprezentanții  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!