News

Incendiu într-un bloc din centrul Bucureștiului. Scandal între vecini după ce focul a fost stins. Update

03.05.2021 | 13:54
Incendiu intrun bloc din centrul Bucurestiului Scandal intre vecini dupa ce focul a fost stins Update
Incendiu într-un bloc din centrul Bucureștiului. Echipajele ISU intervin cu 3 autospeciale de stingere. Foto: Isu
ADVERTISEMENT

Un incendiu a izbucnit luni, 3 mai, într-un apartament din București. Au intervenit trei autospeciale de stingere, a transmis ISU.


Nu au existat victime. Proprietarul apartamentului s-a certat cu vecinii

UPDATE, ora 14:00/ ”La acest moment, Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu ce se manifestă pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză a intrat in conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti, fapt pentru care a fost imobilizat”, a transmis Poliţia Capitalei, conform Hotnews.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială/ Focul s-a pornit într-o bucătărie dintr-un bloc de pe Strada Simu Anastasie. Din fericire, nu sunt persoane rănite. Mai multe echipe ISU acționează pentru rezolva situația.

Incendiu într-un bloc din centrul Bucureștiului. Nu sunt victime

Incendiu într-un bloc din centrul Bucureștiului. Echipajele ISU intervin cu 3 autospeciale de stingere

Foto: Isu

 

A doua zi de Paște a început cu probleme în centrul Capitalei. Luni dimineață a fost semnalat un incendiu în zona dintre Piața Romană și Piața Universității, în apropiere de Ateneul Român.

ADVERTISEMENT

Au intervenit 3 autospeciale de stingere, o unitate SMURD și un echipaj de descarcerare. Din fericire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis că nu sunt victime și ”incendiul este localizat”.

Un alt incendiu a izbucnit luni, 3 mai, într-un bloc din cartierul Henri Coadă din Constanța. Șapte persoane au evacuate de pompieri.

ADVERTISEMENT

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină pe Aleea Umanității din municipiu, transmite Ctnews.ro. La faţa locului acționează mai multe autospeciale ISU Dobrogea, pentru stingerea incendiilor, autoscară, SMURD şi ambulanţe.

În Botoșani au fost probleme mari încă din prima zi de Paște. Un tânăr de 29 ani din satul Poiana, în comuna Brăeşti din judeţul Botoşani, şi-a incendiat duminică bunurile dintr-o cameră după o ceartă cu partenera lui, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

“La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi voluntarii din comună. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi o parte din acoperişul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a precizat reprezentantul ISU Botoşani.

ADVERTISEMENT
Tags: