News

Incendiu într-un depozit din Florești, la intrarea în Cluj-Napoca. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 2 ore și jumătate. Video Update

17.09.2019 | 12:21
Incendiu la un depozit din Florești, la intrarea în Cluj-Napoca *foto: monitorulcj.ro

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la un depozit din localitatea Florești, aflată la periferia orașului Cluj-Napoca, anunță pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” din Cluj. Flăcările au cuprins 500 de metri pătrați și au degajat un fum gros în aer.


UPDATE, ora 11:00 „Au fost distruse mai multe spații compartimentate din hala construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere pe o suprafață cumulată de 500 mp. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere, erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale. Incendiul a fost anunțat la ora 07.14 am, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu”, transmite ISU Cluj.

Incediu Floresti Cluj – septembrie 2019

Incediu Floresti Cluj – septembrie 2019

Gepostet von Ziua de Cluj am Dienstag, 17. September 2019


Incendiu puternic la un depozit din Florești, la intrarea în Cluj Napoca

Din primele informații se pare că nu a fost nicio persoană rănită. Pompierii nu au reușit încă să stabilească ce materiale au ars în depozit.

„Se intervine cu un dispozitiv mărit la un incendiu puternic, care a cuprins un depozit de pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. Intervin 6 autospeciale pentru stins incendii, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment”, transmite ISU Cluj.

Se pare că în cadrul depozitului funcționa un atelier auto, garaje sau anexe în care erau păstrate lucruri personale.

Știre în curs de actualizare

Tags: