Incendiu într-un restaurant din Capitală, 11 copii au fost evacuaţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 19:49
Incendiu într-un restaurant din Capitală, 11 copii au fost evacuaţi

Zeci de oameni, printre care 11 copii au fost evacuaţi, dintr-un restaurant din Capitală după ce în local a izbucnit un incendiu. Flăcările se întind pe 200 de mp, pompieri se luptă să stingă focul.

Acoperişul unui restaurant din Capitală a fost cuprins de flăcări. Potrivit România TV, incendiul se pare că a început de la un scurtcircuit. Totul se putea transforma într-o tragedie de proporţii pentru că în interiorul restaurantului se ţinea o petrecere. 11 copii erau în local alături de părinţii lor.

Toţi oamenii au fost evacuaţi de angajaţii restaurantului care au cerut imediat ajutorul la 112.

“Incendiul este pe strada Peroni, sector 4. Este un restaurant cu parter, etaj şi mansardă. E doar o ardere mocnită la nivelul mansardei, aproximativ 200 de metri pătraţi şi arde la nivelul învelitorii de la acoperiş. Nu sunt persoane rănite până acum. (…) Incendiul a fost semnalat de aproximativ două ore. În restaurant se aflau la momentul respectiv mai multe persoane, au ieşit până la sosirea pompierilor, au anunţat iniţial că este vorba doar despre un incendiu la tabloul electric, dar se pare că este mai mult decât atât, pentru că incendiul s-a propagat. Nu a fost flacără, doar ardere mocnită, cu degajare destul de intensă de fum”, a declarat pentru AGERPRESDaniel Vasile.

El a precizat că pompierii îndepărtează învelitoarea de la nivelul mansardei ca să poată stinge incendiul.

“Au fost trimise prima dată trei autospeciale de stingere — una de prim-ajutor, una de descarcerare şi o autoscară, dar fiindcă nu sunt resurse de apă în zonă preventiv au mai trimis încă două autospeciale care să fie în rezervă”, a menţionat Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, restaurantul este lipit de o altă clădire cu 4 etaje, dar nu există un pericol de extindere a incendiului.

“Problema cea mare nu este dată de momentul stingerii incendiului, că practic nu sunt probleme în ceea ce priveşte incendiul, mai degrabă este problemă din cauza fumului care s-a degajat şi către etajul 1 şi parter şi trebuie deschise toate ferestrele, trebuie aerisit şi apoi urmează şi etapa de cercetare”, a explicat el.

Acesta a arătat că, cel mai probabil, un scurtcircuit la un tablou electric ar fi fost cauza incendiului.

Sursă: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×