INCENDIU la acoperişul unui bloc aflat în reabilitare termică

Mirela Apostol   
in Hotnews
07/08/2016, 09:55
INCENDIU la acoperişul unui bloc aflat în reabilitare termică

Acoperişul unui bloc din centrul oraşului Târgu Jiu, aflat în lucrări de reabilitare termică, a luat foc noaptea trecută. Locatarii de la ultimul etaj au fost imediat evacuaţi.

Locuinţele au fost distruse aproape în totalitate de apa folosită pentru stingerea incendiului, iar acoperişul blocului a ars pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Locatarii spun că incendiul a izbucnit din cauza unei sticle cu diluant uitată de muncitorii care lucrează la izolarea blocului.Firma este contractată de primăria Târgu Jiu, informează digi24.ro.

A fost nevoie de cinci echipaje de pompieri pentru ca focul să fie stins. În bloc a fost oprită imediat alimentarea cu gaz şi energie electrică.

Pompierii au deschis o anchetă, dar cazul va fi investigat şi de poliţie.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×