Incendiu la Berlin într-o tabără de refugiaţi! Cel puţin şase persoane au fost rănite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 11:01
Incendiu la Berlin într-o tabără de refugiaţi! Cel puţin şase persoane au fost rănite

Un incendiu a izbucnit luni în tabără improvizată a unor refugiaţi, formată din containere maritime, într-un district din nordul Berlinului, informează site-ul ziarului The Local. Poliţia care ingvestighează cazul susţine că există dovezi care indică acest incendiu din Buch, la periferia Berlinului, ar fi fost unul premeditat. Focul a fost raportat serviciilor de urgenţă luni, în jurul orei trei dimineaţa.

În urma inhalării fumului, şase rezidenţi ai taberei au suferit răni uşoare şi au trebuit să fie trataţi de paramedici la faţa locului.

Focul a izbucnit la parterul containerului maritim în care refugiaţii locuiau, apoi s-a răspândit la etajele doi şi trei.În urma incendiului, cele 185 de persoane care locuiau în acele containere au fost mutaţi într-o sală de sport din cartierul berlinez Pankow.

Din anul 2015, au crescut numărul incendiilor la casele refugiaţilor, Ministerul de Interne descriindu-le drept parte a unei intensificări a violenţelor cu caracter extremist.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×