Fotbal intern

Incendiu la hotelul lui Răzvan Raț din Slatina! Pompierii au intervenit de urgență. Video

22.04.2019 | 16:30
Incendiu la hotelul lui Razvan Rat din Slatina Pompierii au intervenit de urgenta Video

Un incediu a izbucnit în această după-amiază la hotelul deținut de Răzvan Raț în Slatina. Mai multe echipaje de pompieri pompieri au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările și a preveni extinderea focului la clădirea aflată la intrarea în orașul oltean.

Incendiu în Slatina, la hotelul lui Răzvan Raț

Astfel, potrivit gazetanoua.ro, pompierii au intervenit la hotelul Zytto, acolo unde a început să iasă fum la etajul patru al clădirii. Cum la acel nivel nu existau camere hoteliere, cei de la ISU Olt anunță că nu au fost nevoiți să evacueze persoane din hotel. Pompierii urmează acum să stabilească care a fost cauza pentru care a izbucnit incendiul.

Hotelul Zytto, deținut de Răzvan Raț, este cel mai nou și mai modern hotel din Slatina. Are trei stele, 22 de camere, dar conține și un bar, un restaurant, o piscină, o sală de fitness și de saună și terenuri de tenis și de fotbal.

Răzvan Raț a făcut o avere din fotbal

Născut în localitatea Piatra-Olt, în apropiere de Slatina, Răzvan Raț s-a retras din cariera de fotbalist la 37 de ani. A strâns în total 113 selecții și 2 goluri pentru naționala României, după o carieră în care s-a remarcat în special la Rapid București și la Șahtior Donețk, pentru care a adunat opt titluri, două la Rapid și șase pentru ucraineni.

În perioada în care a activat la Șahtior și West Ham United, Răzvan Raț a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști români. El avea un salariu anual care ajungea chiar și la 1,5 milioane de euro! Pe finalul carierei, la PAOK Salonic și Rayo Vallecano, internaționalul român primea 650.000 de euro pe an. De altfel, în 2012, Forbes l-a inclus pe Raț pe locul 416 în top 500 milionari români, cu o avere estimată la 9 milioane de euro.

Tags: