News

Incendiu la o casă din Dâmboviţa. Mama și fiul care locuiau acolo au fost găsiți carbonizați

O casă din județul Dâmboviţa a luat foc, iar pompierii ajunși acolo pentru a stinge incendiul au descoperit trupurile neînsuflețite a două persoane, mamă și fiu.
13.01.2022 | 08:02
Incendiu la o casa din Dambovita Mama si fiul care locuiau acolo au fost gasiti carbonizati
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Dâmboviţa, în comuna Șelaru. Două persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit la casa lor.

Din păcate, locatarii au fost găsiți fără suflare. Incendiul a avut loc miercuri seara, iar cei care i-au găsit pe mama și fiul care locuiau acolo fără viață au fost pompierii.

ADVERTISEMENT

Incendiu în Dâmboviţa. Două persoane au fost găsite fără viață

Intervenția la fața locului a fost una grea, fiind un fum dens care se propaga și care nu le permitea o vizibilitatea bună pompierilor.

Au fost aduse patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD.

Pompierii au găsit mai întâi trupul carbonizat al femeii, iar abia apoi a fost descoperit cel al fiului său.

ADVERTISEMENT

Incendiul s-a propagat pe o suprafață de 50 de metri pătrați, a mai anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Anunțul ISU Dâmbovița despre acest incendiu

„La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Garda Vișina cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și de la Detașamentul Găești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

ADVERTISEMENT

Echipajele de pompieri sosite la locul evenimentului au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 50 mp”, a transmis ISU Dâmbovița.

Nu se știe de ce a luat foc casa, dar sunt efectuate cercetări în acest sens.

Incendiu în Brașov, la un hotel. Nimeni nu a fost rănit

Un alt incendiu a mai avut loc tot miercuri seară. De această dată, vâlvătaia a avut loc în localitatea braşoveană Rupea.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în acest caz nu a fost vorba de victime. O singură persoană a suferit un atac de panică, dar aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind nevoie să fie transportată la spital.

„Din informatiile pe care le deţinem până în acest moment o singură persoană a suferit un atac de panică şi este asistată medical la faţa locului de către paramedicii SMURD”, a transmis ISU Braşov.

Incendiul s-a propagat pe o suprafață mare, de 600 – 700 mp. Cele 30 de persoane care erau cazate la acest hotel în momentul în care a izbucnit incendiul s-au autoevacuat.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele care au dus la producerea acestui incendiu.

ADVERTISEMENT
Tags: