News
notix pixel id

Incendiu la o fabrică de produse din carne din județul Brașov. S-au înregistrat pagube materiale

28.05.2020 | 10:19
Incendiu la o fabrică de produse din carne din județul Brașov. S-au înregistrat pagube materiale
Un puternic incendiu a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la o fabrică de carne din județul Brașov. Sursă foto: Facebook ISU Brasov
ADVERTISEMENT

Un puternic incendiu a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la o fabrică de carne din județul Brașov.

Incendiu la o fabrică de carne din județul Brașov

Conform Agerpres, care citează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, un incendiu cu degajare mare de fum a avut loc la o fabrică de produse din carne de la Zărneşti-Poiana Mărului, județul Brașov.

Autoritățile au anunțat că s-au înregistrat numai pagube materiale. În incediu au ars deşeuri şi mase plastice aflate la subsolul clădirii.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari braşoveni au fost alertaţi de izbucnirea incendiului la fabrica de carne a firmei Sergiana Poiana Mărului în jurul orei 03:30.

”Hala de producţie şi spaţiul unde se aflau birourile au fost inundate cu fum”

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Secţia din Zărneşti, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Râşnov intervenind în sprijin cu o autospecială, iar cel din Poiana Mărului, cu personal.

ADVERTISEMENT

”Incendiul s-a manifestat în subsol cu degajare mare de fum. Toate persoanele care se aflau în hala de producţie s-au autoevacuat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

”Au ars deşeuri și materiale plastice pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi. Atât hala de producţie, cât şi spaţiul unde se aflau birourile au fost inundate cu fum”, a mai precizat acesta.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, o explozie puternică a avut loc la uzina de armament de la Cugir, județul Alba. Aceasta a fost urmată de un incendiu, două persoane fiind rănite, potrivit informațiilo furnizate de ISU.

Un alt incendiu a izbucnit la începutul lunii la un cuptor pentru prelucrarea sticlei de pe o platformă industrială din zona Theodor Pallady, din Bucureşti. Cinci autospeciale de stingere au acţionat în zonă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri