News

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Timișoara. Aproape 170 de angajați evacuați. Cinci persoane spitalizate. Video

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, la o fabrică de mezeluri din Timișoara. Aproape 170 de angajați au fost evacuați. Cinci dintre ei au ajuns la spital.
23.11.2022 | 23:16
Incendiu la o fabrica de mezeluri din Timisoara Aproape 170 de angajati evacuati Cinci persoane spitalizate Video
Fabrică de mezeluri din Timișoara, cuprinsă de incendiu. Cinci persoane au ajuns la spital. Aproape 170 de muncitori evacuați. Sursa foto (ilustrativ): bzi.ro
ADVERTISEMENT

Alertă maximă, miercuri seara, în Timișoara. Angajații ISU Timiș au fost solicitați să intervină la un incendiu puternic produs la o fabrică de mezeluri.

Fabrică de mezeluri din Timișoara, cuprinsă de incendiu. Cinci persoane au ajuns la spital. Aproape 170 de muncitori evacuați

Din informațiile presei locale, incendiul a fost anunțat la dispeceratul ISU în jurul orei 20:25. Pompierii au fost chemați să intervină după ce hala de aproximativ 3.000 de metri pătrați s-a umplut de fum.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au fost trimiși 35 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială pentru salvare de la înălțime și trei echipaje SMURD.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri.

ADVERTISEMENT

Sosiți în zonă, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3.000 mp. S-au format echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Aproape 170 de oameni, angajați în schimbul de seară la această unitate, au fost evacuați și trimiși acasă.

ADVERTISEMENT

Potrivit Opinia Timișoarei, un fum foarte gros și înecăcios a cuprins o hală din zona de procesare a fabricii. Pompierii au trecut rapid la identificarea sursei acestuia.

Un număr total de 5 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceștia au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT

”A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă, care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical. De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului.

Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate. Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță”, mai transmit reprezentanții ISU Timiș.

ADVERTISEMENT