Incendiu la o petrecere, soldat cu 39 de morţi, inclusiv 16 copii

Mirela Apostol   
in Hotnews
26/07/2016, 10:11
Incendiu la o petrecere, soldat cu 39 de morţi, inclusiv 16 copii

Un incendiu a mistuit o vilă în Madagascar, în timpul unei petreceri, provocând moartea a 39 de persoane, anunţă surse din cadrul poliţiei.

Incendiul a avut loc la Ikalamavony, într-un complex rezidenţial situat la 500 km sud de capitala Madagascarului, Antananarivo. Potrivit unui oficial al poliţiei, vila care a luat foc se afla în renovare.

Acesta a mai adăugat că reşedinţa avea o singură uşă, iar salvatorilor le-a fost imposibil să intre, din cauză că tinerii dinăuntru, cuprinşi de panică, s-au bulucit spre uşă, presând-o din interior. În plus, în apropiere nu exista un departament de pompieri, fiind vorba de o zonă rurală, destul de izolată.

În total, 39 de persoane şi-au pierdut viaţa, 16 fiind copii.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×