News

Incendiu la Palatul Cercului Militar Național din Capitală. Un militar, transportat de urgență la spital

Un incendiu a izbucnit la Palatul Cercului Militar Național din București. Un militar a suferit arsuri și a fost transportat de urgență la spital.
28.10.2022 | 11:22
Incendiu la Palatul Cercului Militar National din Capitala Un militar transportat de urgenta la spital
Cercul militar din București. Foto: Stirile Pro TV
ADVERTISEMENT

Potrivit pompierilor, în momentul izbucnirii incendiului doi militari, care asigurau paza clădirii, au intervenit pentru a stinge flăcările.

Incendiu la Palatul Cercului Militar București

Unul dintre aceștia a suferit arsuri și a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Nu se cunosc momentan mai multe detalii despre starea de sănătate a militarului, însă se pare că arsurile suferite au fost destul de grave.

ADVERTISEMENT

Cauzele incendiului urmează a fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, conform Stirile Pro TV.

Incendiul s-a extins după ce o perdea și mai multe cabluri electrice au luat foc într-un spațiu amplasat la parterul clădirii. Militarii au încercat să stingă singuri incendiul, însă flăcările au fost mult prea puternice și au fost nevoiți să aștepte sosirea pompierilor.

ADVERTISEMENT

”Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice. Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor.

Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, a transmis MApN.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit, în jurul orei 3:20, forțele ISU București-Ilfov, chemate prin apel la 112. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în aproximativ 15 minute și, din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale majore.

Totodată, la nivelul Cercului Militar Național a fost numită o comisie administrativă de specialitate care va stabili circumstanțele producerii acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor date, militarul care a suferit arsuri are 46 de ani. Incendiul a cuprins o încăpere de aproximativ 15 metri pătrați, aflată la subsolul clădirii, însă flăcările nu au afectat și alte încăperi.

ADVERTISEMENT
Tags: