INCENDIU la Rio! Sportivii au fost EVACUAŢI din satul olimpic

Marian Popovici   
in Stiri sportive
30/07/2016, 10:49
INCENDIU la Rio! Sportivii au fost EVACUAŢI din satul olimpic

A mai rămas o săptămînă pînă la Olimpiadă însă lucrările nu sînt încă finalizate. Un incendiu a izbucnit în satul olimpic, iar sportivii australieni au fost evacuaţi.

“A fost un incendiu în blocul 23 al Satului Olimpic, se pare că în subsol, cu mult fum, iar noi am fost nevoiţi să-i evacuăm”, a dezvăluit Mike Tancred, purtătorul de cuvînt al Comitetului Olimpic Australian.

Incidentul nu a fost atît de grav, iar australienii au putut să se întoarcă repede în camerele lor: “Pompierii au intervenit, focul a fost stins, iar noi suntem pe cale să intrăm din nou în imobil. Nu a fost nici o dramă”, a spus Tancred.

419 sportivi trimite Australia la Jocurile Olimpice de la Rio. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc vineri noaptea de la ora 01:15.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×