News

Incendiu la un spital privat din București. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

04.05.2019 | 11:25
Incendiu la un spital privat din Bucuresti Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Clipe de groază în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce un i ncendiu a izbucnit într-un spital privat din București. Este vorba despre Medlife-Titan, una dintre cele mai frecventate unități medicale private din Capitală.

Panică în Capitală, după ce un incendiu a izbucnit la spitalul Medlife-Titan

Focul s-a declanșat în jurul orei 3:00, iar flăcările s-au extins rapid, afectând serios fundația unității sanitare din zona Titan. În scurt timp, persoanele aflate în interiorul clădirii au intrat în panică, alertând autoritățile. Incendiul s-a declanșat în partea din față a clădirii spitalului privat.În urma sesizării Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, echipajele de pompieri s-au deplasat la fața locului în cel mai scurt timp.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISU, nicio persoană nu a fost rănită. În momentul izbucnirii flăcărilor, în interiorul unității sanitare se afla doar personalul medical, care, din fericire. a reușit să se autoevacueze în timp util.

Pompierii au intervenit rapid pentru a stinge flăcările
Pompierii au intervenit rapid pentru a stinge flăcările

Comunicatul oficial transmis de ISU

Incendiul s-a produs într-un colţ al clădirii, în faţa spitalului, a pornit de jos, nu au fost probleme. Era doar personalul în spital, s-a autoevacuat, fără alte victime şi alţi evacuaţi” , au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații  de Urgență București-Ilfov. În momentul de față nu sunt cunoscute cauzele declanșării incendiului, însă autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili motivele exacte în cel mai scurt timp.

Nu este singurul caz de acest gen produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Flăcările au cuprins și un depozit cu materiale de construcții, vopseluri și diluanți din municipiul Râmnicu Vâlcea. Incendiul s-a soldat cu rănirea unei femei de 36 de ani, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței și membrelor superioare, fiind transportată de urgență la spital.

Fumul degajat este prezent pe o suprafaţă de trei kilometri în jurul depozitului incendiat, în partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, la ieşirea spre Sibiu. Incendiul e aproape lichidat la această oră. Mai sunt doar mici focare” , anunță Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.