News

Incendiu la un spital privat din județul Constanța. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale. Video

Un incendiu a izbucnit, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, la Spitalul OCH din Ovidiu, cauza probabilă fiind un scurtcircuit la instalația electrică.
21.01.2023 | 09:50
Incendiu la un spital privat din judetul Constanta Pompierii au intervenit cu opt autospeciale Video
Incendiu la un spital privat din Ovidiu/ Foto: Ziua de Constanța
ADVERTISEMENT

Incendiul de la spitalul aflat la intrarea în Ovidiu a fost semnalat pompierilor în jurul orei 1.42, informează Ziua de Constanța.

La acea oră, în interiorul spitalului se mai aflau doar un grup de angajați, care au reușit să părăsească la timp clădirea.

ADVERTISEMENT

ISU Constanța a trimis la fața locului 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD, 3 autospeciale de salvare si intervenție la înalțime, 2 autospeciale pentru transport personal si victime multiple, precum și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul începuse de la firma luminoasă de mari proporții de pe clădirea spitalului.

ADVERTISEMENT

Incendiul a fost stins fără mari probleme, pompierii suspectând un scurt circuit la firma luminoasă drept cauză a izbucnirii focului.

Nu au existat persoane rănite, însă fațada clădirii a fost afectată și are nevoie de renovare.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a fost singura intervenție a pompierilor constănțeni din cursul nopții trecute. Tot la Ovidiu, pompierii au fost chemați să intervină după un accident rutier, scrie Replica de Constanța.

O mașină care venea cu viteză a lovit sensul giratoriu și de acolo s-a izbit într-o altă mașină aflată într-o benzinărie alăturată.

ADVERTISEMENT

Șoferul mașinii a fost rănit, dar manevrele de resuscitare au reușit, iar bărbatul a fost dus apoi la spital

ADVERTISEMENT
Tags: