News

Incendiu pe plaja din Eforie Nord! O rulotă a luat foc sub privirile a zeci de turiști. Video

Incendiu masiv pe plaja din Eforie Nord chiar sub privirile a zeci de turiști care au chemat disperați echipajele de intervenție
09.07.2021 | 10:16
Incendiu pe plaja din Eforie Nord O rulota a luat foc sub privirile a zeci de turisti Video
O rulotă a luat foc pe plaja Belona. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost clipe de panică în Eforie Nord în zona hotelului Belona. O rulotă a luat foc chiar sub privirile disperate ale turiștilor. Oamenii n-au reușit să stingă flăcările și au sunat la numărul de urgență 1112 pentru a solicita ajutoare.

Turiștii aflați pe plajă au fugit care încotro și au încercat să facă loc echipajelor de intervenție. La fața locului au ajuns mai multe mașini de Pompieri, dar și echipaje SMURD. Misiunea este una care se desfășoară chiar în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Incendiu pe plaja din Eforie Nord, județul Constanța!

Conform primelor informații nu au fost înregistratevictime. Pompierii spun că nu există pericolul de propagare a incendiului  la alte obiective.

UPDATE / Conform reprezentanților ISU Constanţa ar fi ars două rulote din zona pietonală a plajei din Eforie Nord.

ADVERTISEMENT

De altfel, în imaginile postate pe pagina de Facebook Eforie Online s-au putut vedea turiști care au intervenit alături de pompieri cu stingătoare

La faţa locului, ISU Constanţa a intervenit cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, iar incendiul a fost stins.

ADVERTISEMENT

„Incendiul a fost lichidat acum 20 de minute. Două echipaje de stingere au fost mobilizate. Fusese adusă și o a treia, dar nu a mai fost necesară. Două rulote au luat foc pe o platformă betonată, fără a exista victime”, a spus Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea pentru Digi 24

A fost un început de zi dificil pentru pompieri. Un alt incendiu a apărut în zona acoperişului hotelului Continental (fostul Ibis), de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanţa.

ADVERTISEMENT

Focul a fost anunțat de mai mulți martori la 112. Aici au intervenit nu mai puțin de trei autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD.

ADVERTISEMENT

Din fericire nici în această situație nu au fost înregistrate victime. Deocamdată nu se ştie ce pagube au făcut flăcările, dar conform primelor informații par a fi unele destul de serioase.

Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS