ADVERTISEMENT
News

Incendiu puternic în București! Arde bucătăria unui complex de evenimente

Autor: Alexandru Năstase | 28.07.2020 | 15:36
Incendiu puternic în București! Arde bucătăria unui complex de evenimente
Incendiul a izbucnit ân bucătăria complexului. Sursa foto - ISUBIF

Incendiu puternic în București acolo unde bucătăria unui complex de evenimente de pe strada Odăi a luat foc! Vorbim de flăcări mari pe care echipajele deintervenție ăncearcă să le stingă.

ADVERTISEMENT

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri, cu degajări mari de fum, potrivit ISUBIF. Oamenii legii spun că nu există persoane rănite.

Pompierii intervin pe 3 laturi ale clădirii, fiind o degajare mare de fum din interior. Acționează 11 autospeciale de stingere.

ADVERTISEMENT

Incendiu puternic în București!

Arde cu flacără pe una dintre laturi, regim de înalțime parter și pod. Un puternic incendiu a izbucnit și la mai multe rulote aflate în localitatea 2 Mai.

Echipaje de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor. Conform primelor informaţii, nu au existat persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la mai multe rulote în localitatea 2 Mai.

”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia.

ADVERTISEMENT

În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă.

Ea a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!