News

Incendiu puternic în Caraș-Severin. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări

06.03.2021 | 09:48
ADVERTISEMENT

Incendiu violent în județul Caraș-Severin. Trei case s-au făcut scrum vineri seară în localitatea Mehadia.

Flăcările care au cuprins prima gospodărie s-au extins și la casele din apropiere, din cauza vântului puternic. Salvatorii au primit sprijin de la colegii din Mehedinți și Băile Herculane, conform Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Focul a mai cuprins un grajd, o bucătărie de vară şi un depozit cu lemne. Din păcate, o persoană a suferit arsuri și a primit îngrijiri din partea echipajului de pe ambulanţă.

Incendiu puternic în Caraș-Severin. O persoană a suferit arsuri

Din cauza incendiului, autoritățile au oprit circulația pe Drumul Național 6 mai bine de o oră. Pompierii nu știu momentan de la ce au pornit flăcările.

ADVERTISEMENT

Vă amintim că joi, 4 martie, cinci case au ars în urma unui incendiu produs în București. Proprietarii au acuzat pompierii că au intervenit târziu. Clipele de coșmar s-au petrecut pe strada Căzănești, sector 3. Proprietarii caselor arse acuză că  pompierii au ajuns la 20 de minute după primul apel.

”Sunt proprietara casei care arde. Vreau să vă spun că instituțiile nu sunt pregătite pentru secolul 21”, a declarat unul dintre proprietari, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

”Să știți că au cam întârziat. Nu au apă, sunt mașini cred că 10, stăm de minute bune să ne uităm cum arde casa, fără să facem absolut nimic. Poliția ne-a bruscat, sau jandarmii, că nu știu exact ce sunt, pentru că eu am început să țip să facă ceva!”, a povestit unul dintre proprietarii caselor, conform sursei citate.

”Era ora două și cinci minute când ne-am trezit, vecinii se treziseră deja, erau pe stradă, presupun că ei au chemat pompierii și au venit pe la două jumate. Dar se pare că nu a fost apă, au fost probleme…”, a relatat o altă persoană.

ADVERTISEMENT

La intervenție au participat 14 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 1 autospecială pentru descarcerare și 2 autoscări.

ADVERTISEMENT