ADVERTISEMENT
News

Incendiu puternic în localitatea 2 Mai. Mai multe rulote au fost distruse de flăcări

Autor: Adrian Baciu | 28.07.2020 | 16:24
Incendiu puternic în localitatea 2 Mai. Mai multe rulote au fost distruse de flăcări
Incendiu puternic în localitatea 2 Mai. Mai multe rulote au fost distruse de flăcări. Sursa foto: ctnews.ro

Un incendiu puternic izbucnit marți în localitatea 2 Mai din județul Constanța a distrus mai multe rulote care se aflau campate în apropiere.

ADVERTISEMENT

La locul incidentului, mai multe echipaje de pompieri au intervenit prompt pentru a stinge focul, unul foarte puternic și extins și în zona de vegetație.

Din fericire, conform primelor informații, nu s-a raportat nicio victimă, iar pagubele materiale urmează să fie stabilite de anchetă.

ADVERTISEMENT

Mai multe rulote au fost distruse de un incendiu puternic în localitatea 2 Mai

Conform informațiilor oferite de ISU Dobrogea, incendiul de marți a cuprins trei rulote campate în localitatea 2 Mai şi s-a extins şi la vegetaţia uscată.

Potrivit autorităților, la faţa locului au acționat 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Secției Mangalia. De asemenea, în sprijin a sosit şi o autospecială de stingere de la Șantierul Naval și una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă, nu au fost raportate victime.

ADVERTISEMENT

”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt ISU, pentru News.ro.

A ars și vegetația din zonă pe o suprafață extinsă

Oficialul ISU a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a mai informat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.

Incendiul, care a izbucnit în jurul orei 13:00, a fost lichidat de pompieri după ora 15:20, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!