News

Incendiu puternic în localitatea 2 Mai. Mai multe rulote au fost distruse de flăcări

28.07.2020 | 16:24
Incendiu puternic in localitatea 2 Mai Mai multe rulote au fost distruse de flacari
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic izbucnit marți în localitatea 2 Mai din județul Constanța a distrus mai multe rulote care se aflau campate în apropiere.

La locul incidentului, mai multe echipaje de pompieri au intervenit prompt pentru a stinge focul, unul foarte puternic și extins și în zona de vegetație.

ADVERTISEMENT

Din fericire, conform primelor informații, nu s-a raportat nicio victimă, iar pagubele materiale urmează să fie stabilite de anchetă.

Mai multe rulote au fost distruse de un incendiu puternic în localitatea 2 Mai

Conform informațiilor oferite de ISU Dobrogea, incendiul de marți a cuprins trei rulote campate în localitatea 2 Mai şi s-a extins şi la vegetaţia uscată.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, la faţa locului au acționat 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Secției Mangalia. De asemenea, în sprijin a sosit şi o autospecială de stingere de la Șantierul Naval și una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă, nu au fost raportate victime.

”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt ISU, pentru News.ro.

ADVERTISEMENT

A ars și vegetația din zonă pe o suprafață extinsă

Oficialul ISU a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a mai informat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.

ADVERTISEMENT

Incendiul, care a izbucnit în jurul orei 13:00, a fost lichidat de pompieri după ora 15:20, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: