News

Incendiu puternic în Portul din Galați. Hală industrială cu mase plastice, în flăcări. Video

Incendiu puternic în Portul din Galați, după ce niște containere au luat foc.
29.07.2021 | 18:10
Incendiu puternic in Portul din Galati Hala industriala cu mase plastice in flacari Video
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a avut loc în apropiere de Portul din Galați, joi după-amiază. Pompierii au reușit să stingă rapid flăcările, iar, deocamdată, nu au fost raportate victime.

Incendiu puternic în Portul din Galați. Flăcările au cuprins o hală industrială cu mase plastice

Pagubele care au fost înregistrate sunt doar cele materiale, primele informații de la fața locului arată că este vorba despre trei containere goale, care sunt căptușite la interior cu plastic.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre trei cuve metalice de circa 25 de metri pătrați fiecare, acestea fiind cele cuprinse de flăcări.

Incendiu a izbucnit la un depozit al companiei INTFOR, care se află în apropiere de Portul din Galați. Se pare că cele trei containere urmau să fie dezafectate, iar incendiul a pornit ca urmare a acestei acțiuni, dat fiind faptul că a fost folosit un foc deschis.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spună, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare grea. De asemenea, acolo a mers și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

De asemenea, cei de la Inspectoratul de Urgență Galați au transmis că focul a fost lichidat, dar încă se intervine pentru a elimina efectele acestuia.

ADVERTISEMENT

Momentan, nu sunt detalii despre eventuale victime sau persoane rănite, conform anunțului făcut de autorități.

Incendii devastatoare în România. Mai mulți oameni și-au pierdut viața în flăcări

Acum doar câteva zile, un alt incendiu a avut loc în Piața Delfinului din Capitală. Atunci, au fost trimise la fața locului 14 autospeciale de stingere, iar 65 de persoane au fost evacuate.

ADVERTISEMENT

„În acest moment se lucrează pentru localizarea incendiului, nu se mai observa flacăra, nu sunt victime. Au fost evacuate 65 de persoane” au mai transmis atunci pompierii.

În Prahova, a avut loc un incendiu la un centru de încărcare a buteliilor. Din nefericire, în acest caz a fost vorba și de victime, două persoane fiind surprinse de flăcări.

Acestea au suferit răni grave, fiind arși pe o suprafață mare a corpului. Victimele au fost un tânăr de 17 ani și un bărbat de 52 de ani. Au ars atunci 20 de recipiente de 1.000 litri combustibili, o semiremorcă, un cap tractor, un camion de 6 tone.

ADVERTISEMENT
Tags: