News

Incendiu puternic într-un bloc de lângă Sala Palatului. Au fost afectate mai multe apartamente. Încă un incendiu a avut loc în Sectorul 1. Update

Un incendiu violent a avut loc într-un bloc situat foarte aproape de Sala Palatului. În apartamentele afectate nu era nicio persoană. Un alt incendiu a avut loc pe Strada Boiangiu, din Sectorul 1.
15.08.2021 | 20:50
Incendiu puternic intrun bloc de langa Sala Palatului Au fost afectate mai multe apartamente Inca un incendiu a avut loc in Sectorul 1 Update
ADVERTISEMENT

Un incendiu extrem de puternic a afectat mai multe apartamente într-un bloc în apropierea Sălii Palatului din București. În cele două apartamente care au ars nu se afla nicio persoană.

Incendiul a izbucnit la etajul 9 al blocului de la Strada Narciselor.

Un alt incendiu a avut loc în jurul orei 20.40, în Sectorul 1, pe strada Boiangiu de unde vă prezentăm imagini în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Incendiu puternic într-un bloc de lângă Sala Palatului. Au fost afectate mai multe apartamente

Un incendiu violent a avut loc duminică, într-un bloc de pe Strada Narciselor, în apropierea Sălii Palatului din București. Incendiul a  izbucnit la etajul 9 și a afectat două apartamente. Din fericire nicio persoană nu se afla în acel moment în locuințe. Au ars mai multe piese de mobilier.

Toți locatarii au fost evacuați iar traficul a fost parțial restricționat. Pompierii au localizat rapid incendiul și au acționat pentru stingerea acestuia cu 5 autospeciale cu apă și spumă și două macarale. Au avut loc degajări de fum masive.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se știe cauza incendiului, dar pompierii au declarat că vor deschide o anchetă.

Încă un incendiu în Capitală

Duminică seara, în jurul orei 20.40 a avut loc un alt incendiu în București. Pe strada Boiangiu un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe. De asemenea au avut loc și două explozii. Două persoane în vârstă au fost ajutate de vecini să părăsească apartamentul. Vă prezentăm imagini în exclusivitate de la fața locului.

 

Incendiu
Incendiu pe strada Boiangiu

 

Un alt incendiu a avut loc în Sectorul 3

Un  incendiu a izbucnit pe terasa unui restaurant de pe strada Râmnicul Vâlcea din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta a fost rapid localizat și au fost stinse toate focarele. Terasa restaurantului a ars în totalitate.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a acționat cu 7 autospeciale de stingere, autoscară și descarcerare SMURD.

Un alt incendiu violent a avut loc în apropierea Bucureștiului, sâmbătă. O hală din Mogoșoaia a ars în totalitate. Localnicii au fost informați printr-un mesaj Ro Alert.

“Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurile de intervenție. 

ADVERTISEMENT

Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGS”, a fost mesajul trimis populației.

ADVERTISEMENT
Tags: