Incendiu puternic într-un tren CFR. O locomotivă a luat foc

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 19:44
Incendiu puternic într-un tren CFR. O locomotivă a luat foc

Locomotiva unui tren Regio pe ruta Mărăşeşti – Buzău a luat foc vineri după-amiază la 20 de km de Buzău, pe raza localităţii Boboc, cei 60 de călători fiind evacuaţi.

“Pompierii nu pot interveni. A avut loc un incendiu la sala motoarelor a locomotivei unui tren Regio cu cinci vagoane, cei 60 de călători au fost evacuaţi într-o zonă de siguranţă dar pompierii nu pot interveni pentru că nu a fost decuplată locomotiva de la reţeaua de curent electric”, declarat, pentru AGERPRES, George Creţu, reprezentant al Biroului de presă al ISU Buzău.

Potrivit sursei citate, nu există persoane în pericol, nici călători şi nici pompieri, iar aceştia din urmă aşteaptă decuplarea locomotivei de la reţeaua de curent electric.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×