ADVERTISEMENT
News

Incendiu puternic la depoul CFR din București. Mai multe vagoane din zona Calea Giulești, cuprinse de flăcări. Video

Autor: Adrian Baciu | 19.07.2020 | 09:33
Incendiu puternic la depoul CFR din București. Mai multe vagoane din zona Calea Giulești, cuprinse de flăcări. Video
Incendiu puternic la depoul CFR din București. Mai multe vagoane din zona Calea Giulești, cuprinse de flăcări. Sursa foto: news,ro

Un incendiu masiv a izbucnit duminică dimineață în București, la depoul CFR, locație în care sunt depozitate garniturile de tren care nu mai sunt folosite.

ADVERTISEMENT

În zona Calea Giulești, unde s-au sesizat flăcările, pompierii din Bucureşti au intervenit prompt pentru a stopa extinderea acestora.

O perioadă bună de timp, arderea a fost una generalizată şi s-a degajat foarte mult fum. Din fericire, pompierii au localizat incendiul și l-au ținut sub control.

ADVERTISEMENT

Incendiu la depoul CFR din București, acolo unde mai multe vagoane au fost cuprinse de flăcări

Duminică grea pentru pompierii din București. Aceștia au fost alertați să intervină încă din primele ore ale zilei la un incendiu care a cuprins mai multe vagoane de tren în zona Calea Giuleşti. VIDEO

Inițial trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară, au ars. Ulterior, incendiul s-a extins la încă un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce au fost alertate, autoritățile au acționat cu șase autospeciale de stingere, fiind solicitate apoi alte patru echipaje pentru a întări echipajul, anunță News.ro.

Pompierii și Poliția, anchetă pentru a afla cum a pornit incendiul

Imediat după localizarea incendiului de către pompieri, cei de la CFR Călători au emis un comunicat în care anunță bilanțul deflagrației. Totodată, aceștia mai precizează că forțele abilitate vor demara o anchetă pentru a afla cauzele incendiului. Din fericire, pagubele materiale sunt zero și nu există nicio victimă omenească.

ADVERTISEMENT

”O primă evaluare indică faptul că sunt 12 vagoane afectate de incendiu”, au transmis pompierii. Vagoanele sunt garate pe patru linii învecinate.

Pompierii şi poliţiştii vor face o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit focul.

ADVERTISEMENT

CFR Călători a transmis că vagoanele sunt pe linii secundare şi nu există pagube, fiind vagoane dezafectate, de fier vechi.

”Aseară au fost gonite de acolo câteva persoane fără adăpost şi dimineaţă au revenit. Nu se ştie ce s-a întâmplat exact. Poliţia şi pompierii vor stabili”, au precizat reprezentanţii CFR Călători.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!