News

Incendiu puternic la o hală din Mogoșoaia! Degajări mari de fum, RO-Alert trimis către populație

Incendiu puternic la o hală din Mogoșoaia! Arde în totalitate sala de aproape 2 mii de mp
14.08.2021 | 16:59
Incendiu puternic la o hala din Mogosoaia Degajari mari de fum ROAlert trimis catre populatie
ADVERTISEMENT

ISU a anunțat un incendiu major la o hală în Mogoșoaia. În acest moment, la fața locului, acționează nu mai puțin de 15 autospeciale de stingere. Conform martorilor există posibilități mari de propagare.

De asemenea, degajări mari de fum se pot observa cu ochiul liber. Pompierii ajunși de urgență la locul incendiului au confirmat că hala este cuprinsă de flăcări în întregime.

ADVERTISEMENT

Incendiu puternic la o hală în Mogoșoaia!

Mai mulți martori au sunat disperați la numărul de urgență de îndată ce au observat primele flăcări. Aceștia spun că focul s-a întins cu o viteză uimitoare.

Autoritățile n-au stat pre gânduri și au trimis un mesaj de RO Alert. „Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. 

ADVERTISEMENT

Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurile de intervenție. 

Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU”, a fost mesajul trimis populației.

ADVERTISEMENT

„A fost realizat dispozitiv de stingere pe cele 4 laturi pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeași proprietate.

Nu sunt persoane rănite. Trimise la caz 15 autospeciale de stingere. A fost transmis mesaj RoAlert pentru informarea populatiei”, a spus și Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt ISU.

ADVERTISEMENT

De remarcat că în hala care arde sunt depozitate piese aeronautice. Deocamdată nu se cunoaște proprietarul și nici dacă acesta avea asigurare.

Cei de la ISU spun că există mai multe forțe angrenate. La puțin timp de la sosirea la fața locului, aceștia au chemat ajutoare.

În acest moment intervin 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscari, 2 ambulanțe SMURD, dar și un echipaj de descarcerare.

ADVERTISEMENT
Tags: