News

Incendiu puternic la Therme București. Pompierii au intervenit cu zeci de autospeciale de stingere

Incendiu puternic în Balotești. A luat foc depozitul de alimente al Therme București. La fața locului au intevenit pompierii cu mai multe autospeciale de stingere.
19.06.2022 | 17:50
Incendiu puternic la Therme Bucuresti Pompierii au intervenit cu zeci de autospeciale de stingere
Incendiul a produs un fum negru și dens în aer. Sursa foto: captură video Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Incendiu puternic duminică după-amiază la Therme București. A luat foc depozitul de alimente al centrului de relaxare. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale de stingere. La fața locului s-au deplasat și un echipaj SMURD și unul al poliției.

Incendiu la Therme București. Pompierii au intervenit cu autospeciale cu apă și spumă

Incendiul a izbucnit în jurul orei 16:00, a comunicat Therme București, care precizează că flăcările se manifestă în afara complexului de recreere.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, 19 iunie 2022 iunie 2021, în jurul orei 16.00, a fost observată o emisie de fum provenind de la o anexă a depozitelor Therme Bucureşti, situate în afară complexului şi la o distanţă considerabilă.

Echipele serviciului extern şi privat de pompieri ai Therme Bucureşti au intervenit prompt şi imediat pentru izolarea şi limitarea răspândirii incendiului, până la sosirea echipajelor de Autospeciale ISU. Acestea au sosit în timp record la faţa locului, acţionând cu autospeciale cu apă şi spumă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează la stingerea acestuia. Menţionăm că intervenţia se află la o distanata considerabilă de facilităţile Theme Bucureşti şi este amplasat în afara complexului.

În niciun moment nu a existat un pericol de propagare a incendiului asupra complexului Therme sau de perturbare a activităţii în cadrul centrului”, a transmis Therme București, potrivit Stirile Protv.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște cauza incendiului

Focul se manifestă pe o suprafață de  500-600 de metri. Nu se știe, momentan, cauza producerii incendiului.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în această după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD”, a transmis și ISU B-IF.

Nu s-au raportat victime

Până la această oră nu s-au raportat victime. În hală se află materiale de construcție și mase plastice. Urmează a se declanșa o anchetă în acest caz, după lichidarea incendiului.

ADVERTISEMENT