News

Incendiu puternic la un bloc din Baia Mare. Un mort și 46 de persoane evacuate

02.01.2021 | 10:07
Incendiu puternic la un bloc din Baia Mare Un mort si 46 de persoane evacuate
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a avut loc sâmbătă dimineața la un bloc din municipiul Baia Mare. Acesta a lăsat în urmă un mort, iar 46 de persoane au fost evacuate de urgență. 

Autoritățile anunță că o femeie a murit și zeci de persoane au fost evacuate în urma incendiului izbucnit în cartierul Vlad Țepeș din orașul maramureșean.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, flăcările au cuprins o garsonieră, unde a fost găsită decedată o femeie de 80 de ani. Scara blocului a fost inundată de fum.

Incendiu puternic la un bloc din Baia Mare. Un mort și 46 de persoane evacuate

Tragedie în a doua zi din 2021 în județul Maramureș. O femeie a murit și zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în cartierul Vlad Țepeș, acolo unde au ajuns rapid mai multe echipaje de la Ambulanță și Pompieri. Victima, o femeie de 80 de ani, a fost găsită decedată în apartamentul cuprins de flăcări.

”În această dimineaţă, pompierii băimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu pe strada Vlad Tepeş din Baia Mare. În urma incendiului o persoană a decedat.

ADVERTISEMENT

Totodată, salvatorii au evacuat 46 de persoane”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.

Mobilizare importantă la locul incendiului

Imediat, la fața locului au intervenit două echipaje ale pompierilor și trei echipe medicale. Salvatorii au evacuat toate persoanele de pe scara blocului. Aproape 50 de persoane au ieșit din apartamente și așteaptă ca pompierii să-și termine misiunea.

ADVERTISEMENT

Se pare că pagubele materiale sunt însemnate, urmând a fi stabilite în orele următoare. Cauza incendiului va fi stabilită la finalul misiunii de salvare.

ADVERTISEMENT
Tags: