News

Incendiu puternic la un depozit Romstal din Iași, situat lângă un spital. Mesaj Ro-Alert transmis de autorități. Video

03.07.2020 | 08:58
Incendiu puternic la un depozit Romstal din Iasi situat langa un spital Mesaj RoAlert transmis de autoritati Video
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la un depozit Romstal din Iași, situat lângă un spital.

Imediat, zona a fost evacuată, iar pompierii ieșeni s-au luptat cu focul ore întregi. Autoritățile i-au avertizat pe localnici prin Ro-Alert să evite zona.

ADVERTISEMENT

Daunele materiale sunt majore, clădirea fiind distrusă în totalitate de focul masiv.

Un incendiu de proporții a afectat un depozit Romstal din Iași. Mesaj Ro-Alert transmis de ISU

Un incendiu de proporții a izbucnit joi noapte, după ora 1-2, pe strada Pantilimon Halipa, la un supermarket de instalații şi depozitul Romstal, situat vizavi de Liceul ”Ion Holban” şi Spitalul de Recuperare, scrie Ziar de Iași.

Din cauza flăcărilor şi a fumului dens, după ora 2.00 a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru ieşeni, iar locatarii din blocul aflat în apropiere au fost evacuați.

ADVERTISEMENT

Nai-post ni Atenție Poliția Iași noong Huwebes, Hulyo 2, 2020

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu șase autospeciale. Oamenii de la intervenții au cerut mutarea locuitorilor de la blocul din vecinătatea incendiului.

Incendiul de noapte trecută, unul dintre cele mai violente din ultima perioadă

Magazinul Romstal este situat în apropierea Gării Internaționale. Conform sursei citate, amploarea focului a fost una deosebit de puternică, incendiul fiind unul dintre cele mai violente din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Recent, în zonă a mai ars un depozitului unei firme de confecţii din Podu de Fier-Timtex Company, societate ce se ocupa cu fabricarea de ciorapi.

În afară de depozitul companiei din domeniul instalațiilor termice și sanitare, incendiul a afectat şi o spălătorie auto care se afla în apropiere.

ADVERTISEMENT