News
notix pixel id

Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate. Mai multe autospeciale, mobilizate în zonă

Un incendiu puternic a izbucnit luni seara la un hotel din Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate. Mai multe autospeciale au fost mobilizate la fața locului.
30.08.2021 | 23:18
Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate. Mai multe autospeciale, mobilizate în zonă
Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate. Mai multe autospeciale, mobilizate în zonă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a afectat, luni seară, o anexă a unui hotel din orașul Giurgiu. Pompierii au fost mobilizați cu mai multe autospeciale de intervenție.

Din primele informații, mai multe persoane au fost evacuate, iar salvatorii au verificat toate încăperile hotelului pentru a căuta eventuale victime.

Fumul a ajuns la toate etajele clădirii, iar mai multe persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu. 55 de persoane au fost evacuate

”Steaua Dunării”, cel mai mare hotel din Giurgiu, a fost afectat de un incendiu puternic, luni seara. Focul se pare că a pornit la una din anexele din spatele imobilului.

Până la această oră au fost evacuate din hotel, cu ajutorul pompierilor, 10 persoane, toate conștiente și cooperante. Alte 45 de persoane din clădire s-au auto-evacuat. Printre acestea s-au numărat clienți și personal din unitate, scrie publicația Incomod-Media.

ADVERTISEMENT

”Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. S-a impus aceasta măsură din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari.

Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, neimpunându-se transportul vreuneia la spital până în acest moment”, a transmis ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Peste 20 de angajați ISU, mobilizați la fața locului

La locul incendiului au fost mobilizate 4 ASAS-uri, 1 APSII, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu și 2 ambulante SAJ, intervenind 19 subofițeri și 3 ofiteri.

Potrivit ISU, toate persoanele evacuate sunt clienţi şi personal care au inhalat fum. Pompierii au format echipe de căutare în întreg hotelul şi au verificat încăperile pentru a căuta eventuale victime.

ADVERTISEMENT

”La ora 22.35 au fost finalizate operaţiunile de căutare-salvare. Toţi cei cazaţi în hotel şi personalul de pe locul de munca au fost identificaţi”, au mai precizat pompierii.

Operațiunea de stingere a incendiului de la hotelul din Giurgiu este în plină desfășurare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri