News

Incendiu de proporții în Suceava, în plin focar de coronavirus. Pompierii au intervenit de urgență. Video

25.04.2020 | 22:35
Incendiu de proportii in Suceava in plin focar de coronavirus Pompierii au intervenit de urgenta Video
ADVERTISEMENT

Un incendiu de proporții a avut loc sâmbătă seara în Suceava, epicentrul epidemiei de coronavirus din România, acolo unde o hală întreagă a fost mistuită de flăcări.

Incendiu în județul Suceava

Un incendiu devastator a avut loc la Suceava, sâmbătă seara, acolo unde o hală a fost curpinsă în totalitate de flăcări, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Focul s-a extins foarte repede din cauza vântului, iar pompierii sosiți la fața locului au avut de luptat mult cu flăcările. Din fericire, pompierii au anunțat că nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a avut loc la o hală din Cornu Luncii, județul Suceava, în jurul orei 20:00, iar alarma a fost dată de localnici, care au văzut flăcările și au alertat forțele de intervenții, care au intervenit în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Inițial s-a dispus intervenția cu 6 autospeciale, însă dispozitivul a fost ulterior suplimentat, din cauza suprafeței mari acaparate de flăcări.

Hala a ars în întregime

Incendiu gater

În această seară, incendiu la un gater, în Cornu Luncii. Arde hala pe aproximativ 300-400 de metri pătrați, anunță reprezentanții ISU Suceava.La fața locului, intervin pompieri militari si civili cu 6 autospeciale de stingere

Posted by Monitorul de Suceava on Saturday, April 25, 2020

La fața locului au intervenit și echipaje de pompieri din Fălticeni, precum și echipaje de la serviciile voluntare din zonă, potrivit monitorulsv.

ADVERTISEMENT

Potrivit estimărilor, hala din Suceava cuprinsă de incendiu ar avea peste 300 mp, însă în cele din urmă aceasta a fost mistuită de flăcări în totalitate.

Pompierii urmează acum să stabilească de la ce a pornit incendiul care a distrus hala din Cornu Luncii.

ADVERTISEMENT