News

Incendiu violent la Prefectura Suceava! Intervenție complicată a pompierilor. Video

06.03.2021 | 10:37
Incendiu violent la Prefectura Suceava Interventie complicata a pompierilor Video
ADVERTISEMENT

Incendiu puternic sâmbătă dimineață la Prefectura Suceava. Dezastrul a început în jurul orei 9.00, în partea superioară a Palatului Administrativ Suceava, în care funcționează Instituția Prefectului.

ISU Suceava intervine cu patru autospeciale și o autoscară. În momentul în care a fost semnalat incendiul violent s-au putut observa mari degajări de fum și flăcări abundente. Conform publicației Obiectiv de Suceava, la față locului au fost trimise și două ambulanțe SMURD.

ADVERTISEMENT

Nu s-au înregistrat victime până în acest moment. Focul se întinde pe o suprafață de 1500 mp. De la nivelul ISU Suceava acționează 4 mașini de stingere, 1 autoscară și 2 ambulanțe SMURD. În sprijin acționează și 1 mașină de stingere și 1 autoscară de la ISU Botoșani, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Suceava, locotenent Alin Găleată.

Incendiu puternic la Prefectura Suceava! Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a făcut câteva precizări despre incendiul de la Prefectura Suceava, la Realitatea PLUS. Acesta a explicat că se intervine cu greutate pentru că acoperișul din tablă a împiedicat apa să ajungă la flăcări.

ADVERTISEMENT

Incendiu puternic la Prefectura Suceava

„Am înconjurat zona, acționăm și în exteriorul și în interiorul clădirii. Flăcările au fost domolite. Intervenim cu greutate. Acoperișul din tablă împiedică apa să ajungă la flăcări.

Sperăm să avem curând vestea bună și să lichidăm incendiul. (….) Lemnul de sub tablă arde. Deasupra tablei nu există nimic.

ADVERTISEMENT

Era personalul administrativ și erau cei de la pază în clădire la momentul respectiv. Nu sunt victime ale incendiului”, a transmis Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

În momentul de față, echipajele care intervin sunt: 12 mașini stingere 1 cisternă a serviciul voluntar pentru situații de urgență, cu cantitate de 20 t apă 4 autoscări 2 ambulanțe SMURD, potrivit IGSU.

ADVERTISEMENT

Un alt incendiu violent a avut loc în județul Caraș-Severin. Trei case s-au făcut scrum vineri seară în localitatea Mehadia.

Din păcate, o persoană a suferit arsuri și a primit îngrijiri din partea echipajului de pe ambulanţă.

ADVERTISEMENT
Tags: