Mărturii din Bamboo: “În club s-a fumat toată noaptea, palmat, deşi ospătarii le spuneau clienţilor să-şi stingă ţigările!”

Un martor ocular spune că s-a fumat în club, „s-a fumat palmat”, deşi ospătarii atrăgeau atenţia clienţilor să n-o mai facă....
21.01.2017 | 08:48
Marturii din Bamboo In club sa fumat toata noaptea palmat desi ospatarii le spuneau clientilor sasi stinga tigarile

Un martor ocular spune că s-a fumat în club, „s-a fumat palmat”, deşi ospătarii atrăgeau atenţia clienţilor să n-o mai facă.

O tânără care abia ieşise din clubul Bamboo, în flăcări, a povestit jurnaliştilor aflaţi la faţa locului că în club s-a fumat toată noaptea, deşi ospătarii le atrăgeau atenţia clienţilor să-şi stingă ţigările.

”Am auzit doar atât: a luat foc, ieşiţi, ieşiţi! S-a fumat toată noaptea în club, deşi ospătarii veneau la toţi şi le spuneau să stingă ţigările, dar se fuma palmat, se fuma întors cu spatele, dar se fuma”, a povestit tânăra.

“Totul era super ok, dansam. Deodată s-a făcut panică. Am auzit doar atât să ieşim toată lumea afară. Am crezut că e un atentat ceva. Am văzut fum de sus, am ieşit cu toţii, toată lumea s-a călcat în picioare. Pe partea noastră, la locul de fumat, am ieşit toţi. La recepţie acolo erau super mult fum. Nu ştiu dacă s-a ieşit chiar atât de uşor. Am ieşit în curte, am stat blocaţi vreo două ore până ne-au scos afară. Lumea s-a aruncat prin piscină, au sărit gardul, au sărit zidurile. Au rupt tot ce se putea rupe ca să poată să se caţere pe zid. Pur şi simplu clubul ardea complet”, a spus o fata care a fost in club.

“Nu ştiu a luat foc. Nu am telefon, haine, nimic, nimic. Nu ştiu nimic. A luat foc, toată lumea s-a îmbulzit spre ieşire. Eram o gaşcă mare pe terasă am apucat toţi să ieşim. S-a spus că de la dansatoare de pe scenă a pornit focul”, a povestit o alta fata.

“Iubitul meu era în club. Mi-a spus că din spate au izbucnit nişte scântei, fum şi când s-au deschis uşile a luat foc. Mi-a zis că nu crede că au ieşit toţi. A mai ajutat câţiva prieteni… am mai sunat şi eu câţiva, sunt cât de cât ok. Au ieşit şi prin spate, s-au aruncat într-un lac sau într-o piscină, nu ştiu pe unde”, a povestit o alta tanara.

“Deodată a luat foc. Nu ştim de la ce. Dintr-o dată s-a umplut cu fum, toată lumea a ieşit pe uşa de incendiu din spate. S-au deschis repede uşile de evacuare şi au ieşit toţi afară. I-am scos pe toţi de două ore suntem afară”, a povestit un client.

Potrivit unui martor ocular, focul ar fi izbucnit dintr-odată şi ar fi cuprins tot clubul. Nu s-a auzit nicio explozie în prealabil, dar, spune martorul, este exclus să fi pornit de la o ţigară. Se pare că totul ar fi pornit de la scena unde se aflau dansatoarele.

Citeşte mai mult pe RTV