Life

Încep filmările pentru Insula Iubirii. Ce spune Radu Vulcan despre noul sezon: ”Acela e cel mai intens moment”

În curând încep filmările pentru emisiunea Insula Iubirii, iar Radu Vâlcan a plecat deja spre destinație. Cu această ocazie, el a făcut și câteva dezvăluiri.
25.11.2022 | 16:21
Incep filmarile pentru Insula Iubirii Ce spune Radu Vulcan despre noul sezon Acela e cel mai intens moment
Radu Vâlcan, dezvăluiri despre noul sezon Insula Iubirii. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii Insula Iubirii mai au foarte puțin de așteptat. În curând încep filmările, iar prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a fost surprins la aeroport.

Încep filmările pentru Insula Iubirii

Soțul Adelei Popescu va petrece mult timp departe de casă, mai exact câteva luni, pentru că atât vor dura filmările noului sezon de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Radu Vâlcan prezintă emisiunea de ani buni și de fiecare dată a fost apreciat de public pentru modul în care se comportă cu cei din competiție.

Au fost însă și momente în care prezentatorul tv a fost pus la zid de unii telespectatori, însă aceste lucruri sunt de domeniul trecutului acum.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan este conștient că vor urma momente intense la Insula Iubirii, la fel ca în fiecare an.

Cel mai intens moment, spune prezentatorul tv este însă ceremonia finală, atunci când se întâlnește cu toți concurenții.

ADVERTISEMENT

”Toate momentele sunt intense. În special, ceremonia finală, ceremonia focului, este momentul în care mă întâlnesc cu toți concurenții atitudinea lor unul față de celălalt…cred că acela este momentul cel mai intens.

În toate sezoanele așa s-a întâmplat”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan, momente dificile la Insula Iubirii

Dacă mulți se gândeau că job-ul pe care îl are Radu Vâlcan departe de casă este unul cât se poate de simplu, aflați că în realitate, soțul Adelei Popescu are un program destul de haotic.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Insula Iubirii doarme foarte puțin, pentru că în general se filmează noaptea ceremonia focului.

De asemenea, pentru el, agitația începe încă din momentul în care a urcat în avion. Radu Vâlcan se concentrează 100% pe emisiune și nu lasă altceva să îl distragă, după cum spune chiar el.

”Aproape în fiecare noapte dorm foarte puțin, pentru că aproape în fiecare noapte filmăm ceremonia focului.

Dorm puțin din momentul în care mă urc în avion, deja sunt conectat 100% la emisiune și preocuparea mea principală este asta, așa că mai puțin somn și mai multă concentrare”, a adăugat prezentatorul TV.

Menționăm că Insula Iubirii testează limitele tuturor concurenților, drept urmare, puține sunt cuplurile care continuă să fie împreună după emisiune.

ADVERTISEMENT