Fotbal international

GALERIE FOTO + VIDEO. Spectacol TOTAL la ceremonia de deschidere! Cum s-au prezentat sportivii noştri!

UPDATE / Spectacolul a început în acordurile piesei “Aquele Abraco” de Gilberto Gil, care a simbolizat lupta din timpul dictaturii militare din Brazilia din anii ’60, ’70 şi ’80. Pe gazon...
06.08.2016 | 08:10
GALERIE FOTO  VIDEO Spectacol TOTAL la ceremonia de deschidere Cum sau prezentat sportivii nostri

UPDATE / Spectacolul a început în acordurile piesei “Aquele Abraco” de Gilberto Gil, care a simbolizat lupta din timpul dictaturii militare din Brazilia din anii ’60, ’70 şi ’80. Pe gazon a apărut o pictogramă cu simbolul păcii care se transformă în simbolul unui copac.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio a fost una excepţională. Sportivii noştrii, în frunte cu Ponor, au fost la înălţime.

UPDATE / ”Portdrapelul” statului Tonga a atras privirile tuturor.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

***********************************************************************************************************

Au mai rămas doar cîteva ore pînă la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dar multe voci spun că pregătirile sînt departe de a fi terminate. Chiar şi aşa, vineri noaptea în România (ora 2:00), pe TVR1, TVR HD şi TVR+, ceremonia de deschidere a Jocurilor va fi un spectacol deosebit. Cel puţin aşa se laudă organizatorii…

Aceiaşi organizatori care dezvăluie că această ceremonie de deschidere are cam 10 la sută din bugetul de care a beneficiat deschiderea de la precedenta Olimpiadă, cea de la Londra din 2012. Există o compensaţie, spun sud-americanii: va arăta originalitate, ritm şi multă emoţie.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au loc în perioada 5-21 august. Peste 10.500 de sportivi din 205 ţări vor concura în Brazilia. Manifestarea este una amplă, cu 28 de sporturi în program, printre care rugby în 7 şi golf. Întrecerile vor avea loc pe 33 de arene din patru regiuni ale oraşului: Barra, Copacabana, Deodoro şi Maracana.

Ponor: ““Nu m-am gîndit vreodată că voi fi portdrapel!”

Cătălina Ponor a fost aleasă să poarte drapelul României la festivalul de deschidere. “Nici nu m-am gîndit vreodată că voi fi portdrapelul României! WOW! E ceva unic. O emoţie pe care eu pînă acum nu am trăit-o. Pînă acum mi-au tremurat mîinile şi picioarele pentru că este o veste extraordinară pentru mine. Am să-l port cu mîndrie, cu capul sus. Sînt emoţii de fericire, lacrimi de fericire”, declara Ponor la aflarea veştii.

Scena e mare, proiectul grandios!

Ziariştii britanici au încercat să afle mai multe informaţii despre marele eveniment ce are loc pe stadionul Maracana. Astfel, unele site-uri scriu că super-modelul Gisele Bundchen, în vîrstă de 36 de ani, va juca într-o scenă în care va fi atacată şi i se va fura geanta. Scopul este acela de a atrage atenţia asupra infracţiunilor care au loc destul de des în Brazilia. Se spune, de asemenea, că modelul de talie internaţională ar avea un rol provocator care să îi pună în valoare formele apetisante.

DĂ CLICK PE IMAGINILE DIN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Un alt aspect de precizat este şi faptul că regizorul care s-a ocupat de ceremonia de deschidere este Fernando Meirelles. Artistul s-a făcut cunoscut după ce a regizat filme ca “Oraşul zeilor”, “Prietenie absolută” şi “Alb orbitor”. “Totul este la scară foarte mare, scena e mare. Nu am mai lucrat la un proiect atît de grandios şi nu cred că o să mai am ocazia”, susţine acesta. Să înceapă showul!

1.400 de dolari este preţul celui mai scump bilet la ceremonia de deschidere

700 de ore de transmisie va avea Televiziunea Naţională, 90 la sută în direct, pe patru posturi tv (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD), dar şi on-line, pe TVR+