Încep să meargă lucrurile la Steaua Armatei: "Vor fi abonamente!"

Comandantul clubului sportiv din Ghencea a anunţat că echipa sa va începe noul sezon din Liga a 4-a. Fanii vor putea veni la meciurile noii echipe, coordonată de Marius Lăcătuş, iar Cornel Petrea a anunţat că vor fi disponibile şi abonamente.

"E normal, ne obligă istoria, palmaresul, suporterii! Steaua Bucureşti este, de departe, cel mai iubit club din România, au demonstrat-o toate sondajele. Asta ne obligă la seriozitate, la respectarea promisiunilor, astfel că ceea ce spunem trebuie să şi facem. Am purtat de curând o discuţie cu 6 reprezentanţi ai suporterilor şi am vorbit şi despre modul în care ei vor să ajute echipa, în sensul că doresc încă de acum să achiziţioneze tot pachetul de abonamente pentru viitorul sezon.

Având în vedere că vom juca deocamdată acasă, în Ghencea, dar pe terenul 5, pentru că stadionul intră în procesul de renovare pentru Euro 2020, vor fi 600 de abonamente. Avem acolo o tribună pe care vrem s-o refacem, plus că va fi montată şi una mobilă. În total ar urma să fie 600 de locuri în cele două tribune, dar fanii vor putea sta şi în jurul gardului de protecţie a terenului. Nu ştim cât o să coste un abonament, n-am făcut calcule. Deocamdată ne concentrăm pe rezolvarea problemelor juridice şi administrative. În luna martie, după ce se va încălzi vremea, o parte a Centrului de copii şi juniori va intra în modernizare, pentru ca în iunie-iulie, când se va închega echipa, să le putem oferi jucătorilor toate condiţiile. Vor fi acolo două vestiare, birouri pentru antrenori, biroul lui Lăcătuş, toate dotările pentru ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine", a spus Cristian Petrea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933