Fotbal international

A început a doua etapă din Champions League! 3 informaţii de ultimă oră: declaraţia enigmatică a lui Cristiano Ronaldo, Bale nu e în lot la Real Madrid şi Guardiola surprinde

01.10.2019 | 13:42
A inceput a doua etapa din Champions League 3 informatii de ultima ora declaratia enigmatica a lui Cristiano Ronaldo Bale nu e in lot la Real Madrid si Guardiola surprinde
ADVERTISEMENT

În această seară, de la 19:55, a început a doua etapă din grupele Champions League. Primele meciuri au oferit un spectacol total, cu goluri şi faze spectaculoase, dar şi multe surprize. Atalanta – Şahtior şi Real Madrid – Club Brugge sunt primele confruntări ale serii, urmate de alte 6 la 22:00. Juventus, Manchester City, PSG, Tottenham, Bayern sau Atletico Madrid mai joacă azi, dar nu trebuie uitat nici de Steaua Roşie – Olympiakos, într-un duel al suporterilor fanatici.

Bale şi James nu sunt în lot la Real Madrid, revin Marcelo şi Isco

Zinedine Zidane a preferat să-i odihnească pe Gareth Bale şi pe James Rodriguez în meciul de diseară cu Club Brugge, doi jucători care au impresionat în ultimele partide ale lui Real Madrid, chiar dacă amândoi erau pe lista neagră. Însă, de fiecare dată când au evoluat, Bale şi James au făcut-o excelent şi şi-au făcut loc în primul “11” al “galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Zidane a primit şi două veşti bune înainte de a doua etapă din Liga Campionilor. Brazilianul Marcelo, dar şi Isco, au revenit şi sunt în lot pentru confruntarea cu belgienii. În prima rundă, Real Madrid a pierdut clar cu PSG, scor 0-3, în timp ce Brugge a remizat acasă cu Galatasaray, scor 0-0.

Cristiano Ronaldo, declaraţie enigmatică despre retragere

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze şi la 34 de ani şi speră să câştige Liga Campionilor şi cu Juventus, actuala sa echipă. Totuşi, starul portughez a oferit o declaraţie enigmatică despre retragere: “Încă iubesc fotbalul. Mă motivează presiunea, trebuie să ştii s-o controlezi, trebuie să ai încredere în tine. Indiferent de vârstă, contează mentalitatea. Dar în ultimii 5 ani am început un proces care va fi departe de fotbal, aşa că cine ştie ce se va întâmpla într-un an sau doi?”.

ADVERTISEMENT

Ronaldo le-a răspune şi contestatarilor printr-un mesaj categoric: “Mulţi mă ironizează, ei spun că sunt obsedat cu munca şi cu antrenamentele. Dar nu este adevărat, sunt obsedat de succes, ceva complet diferit”.

Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă la Manchester City. foto: Hepta.ro
Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă la Manchester City. foto: Hepta.ro

Guardiola surprinde: “Lumea vrea titlul, nu Champions League”

Manchester City este, din nou, principala favorită la câştigarea Ligii Campionilor, dar Pep Guardiola a surprins, explicând de ce titlul în Premier în League este mai important decât în cea mai importantă competiţie intercluburi: “Fanii noştri preferă, de departe, titlul în Premier League mai mult decât trofeul Champions League. Nu ştiu de ce, dar asta este realitatea şi trebuie s-o acceptăm. Cred că se întâmplă asta pentru că în trecut nu erau în această competiţie. În baruri se uitau la Liverpool şi United în Ligă. Asta e cultura clubului şi a fanilor”.

ADVERTISEMENT

City a început excelent şi această campanie, cu o victorie categorică în deplasare, 3-0 cu Şahtior. În ultimii ani, trupa lui Guardiola a fost eliminată de fiecare dată în sferturi, în 2018 de Liverpool, iar în primăvară de Tottenham. Cea mai bună performanţă a “cetăţenilor” este o semifinală în 2016 când antrenor era Manuel Pellegrini.