Sport

Începe anul cu super profit la pariuri! Biletul care te ajută să câștigi o sumă importantă, cu investiție mică

Am selectat nouă evenimente sportive, toate programate joi, care te pot ajuta să faci un profit uriaș la pariuri. Cu doar 20 de lei miză! Avem fotbal din Spania, Anglia și Italia, plus baschet de Euroligă!
04.01.2022 | 13:52
Incepe anul cu super profit la pariuri Biletul care te ajuta sa castigi o suma importanta cu investitie mica
Începe anul cu super profit la pariuri! Biletul care te ajută să faci mega profit, cu investiție mică. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

2021 a fost un an al marilor câștiguri la pariuri și nu vedem niciun motiv pentru care 2022 ar fi diferit. Trebuie doar puțină atenție pe oferta Superbet și cât mai multă inspirație.

Nouă meciuri care îți pot aduce un super profit la pariuri. Toate sunt programate joi și au cote atractive

Joi este programată prima etapă din 2022 în Serie A și sunt foarte multe meciuri atractive. Se joacă, de asemenea, în Cupa Spaniei și în Cupa Ligii Angliei. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a avea șanse și mai mari de câștig.

ADVERTISEMENT

Biletul care te poate ajuta s[ dai lovitura cu meciurile de joi
Primul meci de pe bilet începe de la ora 13:30. Inter Milano joacă pe terenul celor de la Bologna și are cotă 1,55 pentru 2 solist. Inter este în mare formă și conduce în clasamentul din Serie A. În vreme ce Bologna a pierdut ultimele două meciuri disputate acasă.

De la ora 15:30, Lazio primește vizita celor de la Empoli. Mergem pe 1 solist, la cotă 1,63. Cele două formații sunt vecine de clasament, locurile 8, respectiv 9. Dar “capitolinii” se descurcă excelent în meciurile de pe Olimpico. Sunt pe 2 într-un clasament al meciurilor de “acasă”.

ADVERTISEMENT

AC Milan – AS Roma, meci care promite multe goluri în Serie A. Cotă 2,10 pentru GG3+

De la ora 17:30, Atalanta primește vizita celor de la Torino. Gazdele au demonstrat și în acest sezon că au toate armele necesare în lupta pentru primele locuri. Iar Torino are doar 5 puncte scoase din deplasare și 4 goluri marcate în 9 meciuri. Cotă 1,55 pentru 1 solist.

De la ora 19:30 avem un super duel, tot în Serie A. AC Milan primește vizita lui AS Roma, două echipe cu ofensive foarte bune în prima parte a sezonului. Dar cu apărări permeabile. De aceea putem alege GG3+ la cotă 2,10.

ADVERTISEMENT

Deși nu au avut cel mai bun sezon până acum, Maccabi Tel Aviv și Baskonia încă mai speră că vor prinde un loc în primele 8 în Euroliga de baschet. Se înfruntă joi de la 21:05. Cotă 1,50 pentru 1 solist. Tot în Euroliga de baschet, de la 21:45, Real Madrid primește vizita lui Unics Kazan. 1,37 pentru 1 solist.

Arsenal are toate motivele să caute victoria în Cupa Ligii, cu Liverpool. Absențe importante în lotul lui Jurgen Klopp

De la ora 21:45, Arsenal primește vizita celor de la Liverpool în semifinala Cupei Ligii Angliei, manșa tur. “Tunarii” vor alinia o formulă mai apropiată de cea de bază și pornesc favoriți. Mai ales că Jurgen Klopp nu se poate baza pe Salah și Mane, plecați la Cupa Africii. Cotă 2,25 pentru 1 solist.

ADVERTISEMENT

Tot de la 21:45 este un alt derby în Serie A. Juventus primește vizita lui Napoli. Se anunță un meci spectaculos, mai ales că ambele echipe vor juca la victorie. Cotă 2,50 pentru GG3+.

Atletico Madrid are meci facil în Cupa Spaniei, cu o formație de Liga 3. Cota nu este mare, dar ne ajută să deblocăm bonusul de 20 la sută din câștig

În fine, Atletico Madrid joacă în Cupa Spaniei pe terenul celor de la Rayo Majanahonda, formație de Liga a 3-a. Deplasare scurtă pentru madrileni, doar 17 kilometri și o victorie facilă conform calculelor hârtiei. Cotă 1,25 pentru 2 solist.

Cu doar 20 de lei, acest bilet îți poate aduce un total de 2.716 lei. Sumă care include și un bonus de 20 la sută din câștig, oferit de Superbet. Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți da startul la câștiguri.

ADVERTISEMENT