Life

Începe aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Când pornesc concurenții spre Republica Dominicană și cine ar lua cei mai mulți bani

PRO TV e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar FANATIK are detalii în exclusivitate despre show!
20.07.2022 | 14:15
Incepe aventura Sunt celebru scoatema de aici Cand pornesc concurentii spre Republica Dominicana si cine ar lua cei mai multi bani
Adela Popescu și Cabral, prezentatorii Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

PRO TV face ultimele pregătiri pentru noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se anunță unul de-a dreptul incendiar. Cu Adela Popescu și Cabral în postura de prezentatori și cu o listă a concurenților încă neconfirmată, emisiunea are toate șansele să spargă gura târgului din toamnă!

Concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pleacă spre Dominicană pe 24 iulie

Vedetele angrenate în acest proiect, care se va filma de data aceasta în Republica Dominicană și nu în Africa, unde a fost realizată ediția de acum 7 ani, au deja biletele de avion la purtător.

ADVERTISEMENT

Postul de pe Pache Protopopescu a mobilizat deja celebritățile care vor trece prin cele mai nebunești experiențe din viața lor. Acestea se vor întâlni pe aeroport în doar câteva zile!

FANATIK a aflat că plecarea spre țara din America Latină va avea loc duminică, pe 24 iulie 2022. Cel mai probabil, aceștia vor avea escală în Madrid, așa cum s-a întâmplat și cu zborurile celor care au participat la Survivor România.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat că PRO TV va produce un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, au început să apară câteva dintre numele care au spus „Da” acestui mega-show.

Printre numele vehiculate se numără Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, fotomodelul Ioana Filimon sau ex-fotbalistul Giani Kiriță, sportiv obișnuit cu reality-show-urile de ceva ani încoace.

ADVERTISEMENT
Giani Kiriță se numără printre concurenții care ar lua cei mai mulți bani pentru show-ul de la PRO TV. Foto: Instagram

Giani Kiriță, în rândul celor mai bine plătiți concurenți

Legat de numele încă neconfirmate, Giani Kiriță se numără printre cei care vor lua cei mai mulți bani. Suma pentru care dinamovistul a acceptat provocarea rămâne un mister… încă. De asemenea, FANATIK a mai aflat că vedetele vor fi plătite pentru fiecare episod în parte.

Unele dintre starurile înscrise în proiect au început deja să își facă bagajele, chiar dacă nu vor putea folosi toate lucrurile pe care le pun în trollere. Asta întrucât în campul unde vor conviețui nu vor avea acces la multe dintre obiectele obișnuite. Telefonul mobil, de pildă, e complet interzis!

ADVERTISEMENT

Recent, invitați în emisiunea „La Măruță”, Cabral și Adela Popescu au dat din casă și au declarat că show-ul va fi unul destul de dificil. Prezentatoarea „Vorbește lumea” a fost avertizată de Cabral înainte de îmbarcarea spre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta Pro TV i-a spus colegei sale că nu va avea foarte mult timp pentru plajă, așa cum soția lui Radu Vâlcan visează. „Abia o să ai timp să treci strada!”, a atenționat-o Cabral.

„Prezentatorul stă în condiții mult mai bune”

Totuși, cei doi amfitrioni ai concursului vor trăi în condiții ceva mai bune față de concurenți. Aceștia vor fi cazați separat, dar nu foarte departe de locul în care vor avea loc filmările.

„Prezentatorul stă în condiții mult mai bune decât cei din tabără. Majoritatea timpului îl petrece cu concurenții”, a mai dezvăluit de curând Cabral.

Contactată în urmă cu ceva timp de FANATIK pentru a afla dacă se află printre numele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Alexandra Ungureanu a oferit un răspuns evaziv. A lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza această experiență, deși a trecut deja prin nebunia Asia Express alături de mama ei, o competiție care i-a pus capac.

„Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg”, a declarat Ungureanu pentru FANATIK. Cea mai mare problemă pentru artistă ar fi foamea într-un astfel de reality-show. Vedeta ne-a zis că nu știe cât ar rezista cu mâncare puțină spre deloc. Nu ar băga mâna în foc nici pentru reacțiile ei în astfel de circumstanțe.

 

ADVERTISEMENT