Începe bătălia finală. Ce au decis judecătorii de la Curtea de Apel!

Adrian Mititelu este gata de lupta finală. Omul care s-a ocupat aproximativ zece ani de destinele clubului FC Universitatea Craiova a anunţat pe pagina sa oficială de facebook că judecătorii de la Curtea de Apel au decis ca pe data de 5 septembrie să înceapă judecarea apelului lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, în dosarul excluderii formaţiei FC Universitatea Craiova din fotbalul românesc.

"Gata! Începe batalia finala ! 5 septembrie 2016 primul termen la CURTEA DE APEL BUCURESTI in dosarul excluderii UNIVERSITATII CRAIOVA. Data de 5 septembrie poate însemna şi un semn divin avînd în vedere faptul că se împlinesc 68 de ani de la primul meci de fotbal jucat de ŞTIINŢA atunci sub numele de UNSR", a spus Mititelu,

În primă instanţă judecătorii Tribunalului Bucureşti au dat cîştig de cauză clubului FC Universitatea Craiova, iar Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au primit cîte trei ani de închisoare cu suspendare.

Însă foştii şefii ai fotbalului românesc trebuie să plătească clubului din Bănie în solidar cu LPF şi FEF şi despăgubiri în valoare 220 milioane de euro.