Life

Începe emisiunea ”Batem palma?” prezentată de Cosmin Seleși. Show-ul va fi difuzat luni până vineri

Vești bune pentru telespectatori. Cosmin Seleși revine pe micile ecrane cu super show-ul ”Batem palma?”, care va fi difuzat în curând, de luni până vineri.
05.12.2022 | 18:20
Incepe emisiunea Batem palma prezentata de Cosmin Selesi Showul va fi difuzat luni pana vineri
Show-ul ”Batem palma?” de la Pro Tv, prezentat de Cosmin Seleși, începe în curând. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În doar câteva zile, fanii lui Cosmin Seleși îl vor putea revedea pe celebrul prezentator tv pe micile ecrane, cu o emisiune de senzație.

Începe emisiunea ”Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 în urmă cu câteva luni și a semnat cu cei de la Pro Tv. De abia acum vom putea vedea însă, mega proiectul în care acesta este implicat.

ADVERTISEMENT

Emisiunea pe care o va prezenta Cosmin Seleși se numește ”Batem palma?” și este una cât se poate de simplă, așa că toți invitații vor avea de câștigat.

”Batem palma?” începe pe 12 decembrie și va fi difuzată de luni până vineri de la ora 18.00.

ADVERTISEMENT

Ce îl face atât de deosebit? Show-ul prezentat de Cosmin Seleși face ca toți cei prezenți să poată să câștige sume de bani.

Acestea pornesc de la 1 ban și pot ajunge chiar și la 100.000 de lei, în funcție de norocul concurenților. În total, 24 de persoane vor avea în față 24 de cutii roșii cu sume de bani și rămâne de văzut și cine vor fi cei mai norocoși.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, despre noul show de la Pro Tv

Cosmin Seleși este cel mai încântat de noul show. Prezentatorul tv susține că este nerăbdător să înceapă treaba și că speră ca și publicul să fie încântat de ce va vedea.

El a dat de înțeles că emisiunea îi va face pe toți să treacă prin fel de fel de emoții, iar finalul va fi unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

”Am așteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem!

Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată.

Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă.

Despre «Batem palma?» vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie!”, a spus Cosmin Seleși, referitor la emisiunea pe care o va prezenta.

ADVERTISEMENT