OFICIAL / Rafa Benitez, noul antrenor al lui Real Madrid! A izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă: “M-am întors acasă!”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
03/06/2015, 15:12
OFICIAL / Rafa Benitez, noul antrenor al lui Real Madrid! A izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă: “M-am întors acasă!” GALERIE FOTO

UPDATE 15:09 / Rafa Benitez a fost emoţionat pînă la lacrimi de întoarcerea la Real Madrid după 20 de ani şi şi-a găsit greu cuvintele. 

rafaaaaaddd

UPDATE 14:24 / Rafael Benitez a dat primele declaraţii din postura de antrenor al lui Real Madrid: “Aici e casa mea. Sper să pot cîştiga titluri alături de echipa. E o zi importantă pentru mine”, a declarat Benitez la prezentarea oficială.

*******************************

UPDATE 11:10 / Site-ul oficial a confirmat faptul că Rafa Benitez va fi noul antrenor al lui Real Madrid. Ibericul a semnat un contract pentru următoarele 3 sezoane. Prezentarea oficială va avea loc la ora 14:00, ora României după care va urma o conferinţă de presă. 

rafaaaaaa

 

************************************

Rafa Benitez va fi prezentat miercuri în postura de antrenor al lui Real Madrid. Este primul madrilen după 41 de ani pe banca Realului, ultimul a fost Miguel Munoz, care a avut unul dintre cele mai lungi mandate pe banca Realului, între 1960 şi 1974. Totodată, Benitez devine al 10-lea antrenor de cînd Florentino Perez e preşedinte.

Benitez a jucat pentru echipa secundă a Realului în anii 1974 şi 1981. El a fost şi antrenor la Real Madrid Castilla, părăsind clubul madrilen în 1995. 20 de ani mai tîrziu, Rafa Benitez revine la Madrid pentru a prelua banca tehnică a primei echipe.

Chiar dacă antrenorul iberic a ratat obiectivul de a lua un titlu cu Napoli, CV-ul său e impresionant: a cîştigat Cupa UEFA cu Valencia şi Chelsea şi Liga Campionilor cu Liverpool. A cîştigat două titluri în Primera Division cu Valencia în 2003 şi 2004. 

 

 

Închide ×