Pariuri sportive

Începe nebunia! Îi ai pe Ronaldo şi Salah în echipă?

15.06.2018 | 13:11
Incepe nebunia Ii ai pe Ronaldo si Salah in echipa

Ziua a doua a competiției pornește seria meciurilor cu adevărat interesante ale Cupei Mondiale din Rusia. Suporterii vor avea ocazia să se delecteze cu echipe considerate favorite pentru câștigarea competiției. De asemenea, ei vor putea urmări naționale ce pot produce surprize importante. Cele trei meciuri sunt desigur găzduite în cadrul competițiilor FootballCoin.

-> Trei jucatori care merită urmăriți

Alvaro Odriozola (Spania) – Cartonaș gratis

Andre Silva (Portugalia) – Cartonaș gratis

Edinson Cavani (Uruguay) – Cartonaș gratis

Portugalia – Spania

Portugalia – Spania este unul dintre cele mai așteptate meciuri din faza grupelor. Disputa, care nu ar părea nelalocul ei în finala competiției, aduce împreună actuala campioană europeană și campioana mondială din 2010.

Miza este mare! Învingătorul va câștiga cel mai probabil grupa și va reuși să evite câștigătoarea grupei A, grupa Rusiei si Uruguay-ului. Suporterii ambelor echipe speră ca acesta să fie primul dintr-o serie de șapte meciuri. Ultimul dintre acestea se dorește a fi chiar finala de pe stadionul “Luzhniki”.

  • În FootballCoin

Antrenorii virtuali din FootballCoin sunt sfătuiți să urmărească nationala Portugaliei. Una dintre echipele puternice ale turneului, reprezentativa Portugaliei este formată din numeroși fotbalisti gratis în cadrul jocului. În afară de aceasta, echipa este condusă în teren de nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, motivat să câștige singurul trofeu important absent din palmaresul său.

Naționala Spaniei în schimb este alcătuită în mare parte dintre cei mai buni jucători autohtoni din La Liga. Numai patru fotbaliști din întregul lot sunt gratuiți. Însă, în același timp, fotbalisti precum Isco sau Diego Costa au obținut în mod constant punctaj ridicat în competițiile FootballCoin și pot reprezenta o bună investiție.

Egipt – Uruguay

Un meci între una dintre cele mai puternice echipe africane și una dintre cele mai faimoase nationale sud americane. Pentru majoritatea spectatorilor, Egipt va fi privită drept echipa lui Mohamed Salah. Atacantul lui Liverpool a avut un sezon excepțional și este așteptat să se reîntoarcă in forta după accidentarea suferită în finala Champions League.

Dacă pentru Egipt participarea la Cupa Mondială este o surpriză plăcută, în Uruguay este un eveniment de maximă importanță. Activitatea normală în orașele din Uruguay este mai mult sau mai puțin sistată atunci când joacă echipa națională! Dubla campionă mondială va căuta să câștige grupa A, iar un rezultat pozitiv în fața Egiptului este vital.

  • În FootballCoin

Loturile ambelor echipe includ un mix de jucători faimoși, cu un rating de cel puțin 3 stele în FootballCoin, precum și jucători gratuiți.

Maroc – Iran

Nu este tocmai un derby al turneului. De fapt, participarea la Cupa Mondială este deja o performanță notabilă pentru ambele echipe. Însă meciurile de calificare au demonstrat ca acestea pot evolua la un nivel ridicat. Maroc este neînvinsă în ultimele 18 partide. Iar Iran se reîntoarce la Cupa Mondială după calificarea din 2014.

  • În FootballCoin

O mare parte a jucătorilor celor două echipe beneficiază de experiența de a juca în campionate europene. Înfrângerea severă a Arabiei Saudite din prima zi va reprezenta o motivației suplimentară pentru oferirea unei bune prestații. Cei mai mulți dintre aceşti jucători sunt gratuiți în FootballCoin!