Fotbal international

A început nebunia! Maluma a deschis Fan Festivalul din Doha, cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale. Video

Fanii din întreaga lume se adună în Qatar pentru Cupa Mondială, iar Fan Festivalul s-a deschis cu 24 de ore înainte de startul turneului final.
19.11.2022 | 20:05
A inceput nebunia Maluma a deschis Fan Festivalul din Doha cu o zi inainte de startul Cupei Mondiale Video
40.000 de oameni au fost prezenți la deschiderea Fan Festival din Doha
ADVERTISEMENT
19-11-2022
18:17

Organizatorii depășiți la deschiderea Fan Festival. Concert Maluma

Autoritățile din Doha au fost depășite încă de la deschiderea Fan Festival, deși știau că vor participa aproximativ 40.000 de spectatori.

Cozi uriașe la deschiderea Fan Festival
Cozi uriașe la deschiderea Fan Festival

S-au creat cozi uriașe la intrare, iar același lucru a fost valabil și la intrarea pentru jurnaliști.


Celebrul cântăreț Maluma a dat startul petrecerii, spre deliciul fanilor sud-americani care și-au făcut deja simțită prezența.

19-11-2022
18:05
19-11-2022
16:31

Foc impresionant de artificii la deschiderea Fan Festival din Doha

Suporterii ajunși deja la Doha se îndreaptă către Fan Festival, unde petrecerea va ține până târziu în noapte.

Organizatorii au pregătit un foc de artificii spectaculos, care a luminat cerul din Doha.

Suporterii se îndreaptă spre Fan Festival
Suporterii se îndreaptă spre Fan Festival

Autoritățile au pregătit și un show de lumini din drone, așa cum s-a întâmplat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


Trofeul Cupei Mondiale a fost de asemenea proiectat pe cer și mesajul „Bine ați venit în Qatar”.

Doha va fi pentru următoarea lună capitala fotbalului mondial. Peste 1,5 milioane de fani din întreaga lume sunt aşteptaţi în Qatar pentru a urmări meciurile de la turneul final. Organizatorii se laudă că au vândut 97% din totalul biletelor pentru acest turneu, pe care vor să îl organizeze perfect.

Maluma şi Nicky Minaj deschid Fan Festivalul din Doha, cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale

În Qatar vor avea loc diverse evenimente conexe în afara meciurilor programate. Iar Fan Festival este cel mai mare. În Al Bidda Park, aproape de zgârie-nori, a fost organizată o scenă şi au fost montate ecrane uriaşe, acolo unde fanii fotbalului pot urmări meciurile la care nu vor participa pe stadion.

ADVERTISEMENT

Parcul va fi deschis sâmbătă seara, cu o petrecere care se anunţă de neuitat şi care va începe la ora 18:00. În deschiderea Fan Festival vor cânta Nicky Minaj şi Maluma, vedete de talie internaţională, dar şi alţi artişti. Pentru prima dată în istoria Mondialului, Fan Festivalul va avea un imn propriu.

Porţile vor fi deschise pe tot parcursul turneului până la ora 02:00 noaptea!

Până acum era obişnuit ca fiecare turneu final să aibă câte un imn. Dar, la CM 2022 este un adevărat album dedicat Cupei Mondiale, una dintre melodii fiind un imn al “Fan Festival”. Pe lângă programe artistice şi meciuri, fanii vor putea să facă diverse activităţi de divertisment, să guste din preparate internaţionale sau să stea în zonele de relaxare.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul turneului “Fan Festival” va fi deschis de la ora 16:00 până la ora 02:00 noaptea, iar în zilele în care sunt programate şi meciuri de la ora locală 13:00, parcul se va deschide cu două ore înainte de startul meciului. Este unul dintre puţinele locuri publice din Doha unde se pot consuma băuturi alcoolice.

Vedete de talie internaţională, pe scena Fan Festival: Clean Bandit, Sean Paul sau Blacke Eyed Peas

Însă, cei care vor să savureze o bere trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Fiecare halbă la 0,5 litri costă 15 dolari, preţ considerat prohibitiv de fanii prezenţi, care nu s-au sfiit să îşi declare nemulţumirea atât pentru preţurile mari, cât şi pentru faptul că berea cu alcool nu va putea fi consumată pe stadioanele din Qatar.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul turneului, vor concerta în Fan Festival mai multe vedete de talie internaţională precum Clean Bandit, Sean Paul, Black Eyed Peas sau Paul van Dyk. În plus, fiecare dintre sponsorii FIFA vor avea standuri de unde fanii îşi vor putea cumpăra tricouri şi alte obiecte cu inscripţiile Qatar 2022.

Al Bayt, locul în care se dă startul Cupei Mondiale!

La 24 de ore după inaugurarea Fan Festival va începe Cupa Mondială. Pe stadionul Al-Bayt, localizat la 50 de kilometri de Doha se va da startul în meciul Qatar – Ecuador. Peste 60.000 de oameni sunt aşteptaţi pe stadion, la meciul de deeschidere, pe unul dintre cele mai scumpe stadioane construite în Qatar.

ADVERTISEMENT

Organizatorii au plătit 847 de milioane de dolari pentru construcţia arenei care a început în 2014 şi a fost finalizată cu un an înainte de debutul turneului final.

  • 40.000 de oameni sunt aşteptaţi în Fan Festival
  • 18 decembrie ultima zi în care Festivalul va fi deschis (ziua finalei)

  • 2,45 este cota NetBet pentru “2 solist” la meciul Qatar – Ecuador, de la CM 2022!

ADVERTISEMENT